Pallo verkkoon ja turbovauhdilla horisonttiin – tässä heinäkuun PlayStation Plus -pelit / Uutiset / pelaaja.fi

Pallo verkkoon ja turbovauhdilla horisonttiin – tässä heinäkuun PlayStation Plus -pelit

26.06.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Kesäkuu on viittä vaille pulkassa, joten Sony on vahvistanut PlayStation Plussaan heinäkuun tarjontaan kuuluvat pelit. Uusi kaksikko on tällä kertaa siitä sporttisemmasta päästä, sillä urheilemaan päästään niin jalkapallon kuin arcade-ajelun merkeissä.

Heinäkuun 2. päivä saapuvat PlayStation Plus -pelit:

  • Pro Evolution Soccer 2019 (PS4)
  • Horizon Chase Turbo (PS4)

Vielä ennen vaihdosta lunastamassa ehtii käydä Borderlands: The Handsome Collectionin sekä Sonic Manian.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rätsetti kuva
Rätsetti

No nyt on kyllä sellaista paskaa, että oksat pois. Ei kyllä tule edes asennettua näitä, kirjastoon nyt kumminkin jos joskus kävisikin niin että joku haluaa jalkapalloa pelata.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Horizon Chase Turbo oli mulle kenties viime vuoden kovin indiepeli. Ei kannata antaa ulkoasun hämätä, sillä nostalgisen retroteeman taakse kätkeytyy oikeasti toimivat pelimekaniikat. Vaikka nuolinäppäimillä toimivat kontrollit ovatkin äärimmäisen simppelit, pitkään ja haastavaan yksinpelikampanjaan saa helposti kulumaan yli kymmenen tuntia. Tämä on ensimmäinen mobiililta konsoleille käännetty peli, jonka ostamista en ole katunut – edes julkaisuhetkellä täyteen hintaan!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Melkoista hohhaijakkaa. Tosin Horizon Chase Turbo lienee ylemmän kommentin perusteella ainakin testin arvoinen.

Ei tämä laimea tarjonta kuitenkaan taaskaan haittaa. Vasta hain Gigantista Battlefield V:n ja pelejä on muutenkin jonossa. Puhumattakaan Game Passista, jota on yli vuodeksi (koska maksoi euron) ja josta pääsee testailemaan pelejä, joita ei ole ilman testiä viitsinyt ostaa. Mutant Year Zero ja Snake Pass olisivat ainakin menneet ostoon jos olisi saanut vaikka demoa kokeilla.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

2018 vuoden jalkapallopeli on täysin arvoton parin kuukauden päästä, kun uusi pallopeli tulee markkinoille. Mitä vitun paskaa?

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah