Paluu Arkhamiin viivästyy – uutta julkaisupäivää ei annettu / Uutiset / pelaaja.fi

Paluu Arkhamiin viivästyy – uutta julkaisupäivää ei annettu

28.06.2016 // Kirjoittanut: Jaakko Herranen
4
Batman: Return to Arkham

Viime konsolisukupolvella nähdyt Batmanin Arkham-seikkailut eivät ehdi uudelle raudalle vielä heinäkuuksi, kertoo kehittäjä Virtuous Warner Bros. Gamesin foorumilla.

Batman: Return to Arkham niputtaa samoihin kansiin Rocksteadyn kehittämät Batman-klassikot viime konsolisukupolvelta. Sekä Arkham Asylum että Arkham City on päivitetty hyödyntämään Unreal Engine 4 -pelimoottoria. Luvassa on luonnollisesti astetta tarkempi resoluutio sekä sutjakkaammin rullaava ruudunpäivitysnopeus. Myös tekstuurit, valoefektit ja piirtoetäisyys ovat kokeneet parannuksia. Pakettiin on mahdutettu myös molempien pelien kaikki julkaistu lisäsisältö.

Viivästyksen syyksi kerrotaan yksinkertaisesti halu tuoda kauppoihin valmis ja loppuun asti viimeistelty pelikokemus. Uusioversiosta vastaava Virtuous ei määritellyt pelilleen toistaiseksi uutta julkaisupäivämäärää.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ei voi muuta sanoa kuin..... *kauhuntäyteinen hiljaisuus*........ hitto.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hyviä pelejä mutta vähän turhahko remaster. Kaiken huipuksi puuttuu Origins, olkoonkin eri tekijä. Tosin nyt on hyvä mahdollisuus massimiehillä tienata lisää massia kun tehdään vielä ainakin joku complete box, jossa myös Arkham Knight JA ehkä se Origins.

Käyttäjän Jarno33 kuva
Jarno33

Sais loppua koko sarja. On semmosta ripulia että kauaa ei jaksa pelata että tulee kyllästymisen raja vastaan. Uusinta tuli muutama tunti pelattua ja oli semmosta pakkopullaa kun edellisetkin osat.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Taisivat saada niin paljon lokaa niskaan tuosta remasterin tasosta (alkuperäinen näyttää paremmalta), että meni takaisin piirustuspöydälle.