Paluu Legacy of Kainin maisemiin: Nosgoth aukeaa testattavaksi viikonloppuna / Uutiset / pelaaja.fi

Paluu Legacy of Kainin maisemiin: Nosgoth aukeaa testattavaksi viikonloppuna

5.08.2014 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
2

Square Enix avaa tulevan Nosgoth -pelinsä portit kaikille avoimiksi viikonlopun ajaksi.

Klassiseen Legacy of Kain -universumiin sijoittuva pc-ilmaistoiminta Nosgoth on parhaillaan suljetussa betassa, mutta peli avautuu tällä viikolla kaikkien testattavaksi neljän päivän ajaksi. Avoin testiviikonloppu on lähtölaukaus pelin avoimelle betalle, joka Square Enixin mukaan käynnistyy tulevan talven aikana.

Nosgoth keskittyy vampyyrien ja ihmisten välisiin tiimiyhteenottoihin, joissa vampyyrit suosivat lähitaistelua ja ihmiset kolmannen persoonan räiskintää. Testiviikonloppuun osallistumiseen ei vaadita rekisteröitymisiä tai beta-avaimia, mutta osanottajat saavat ekslusiivisen tunnusmerkin ja pääsevät antamaan palautetta pelin kehityksestä.

Viikonlopun aikana on käynnissä tuplakokemuspisteet, ja kaikki suoritukset ja kullalla tehdyt ostokset jäävät talteen Steam-tilille, mikäli pelin pariin päättää palata hakemalla suljettuun betaan tai liittymällä loppuvuodesta avoimeen betaan.

Nosgothin avoin viikonloppu on käynnissä Steamissa 7. - 11. elokuuta, eli kuluvan viikon torstaista aina sunnuntaihin asti asti.

Lähde: Square Enix

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

humblebundlessa tais tulla tämä mukana ja oli kyllä hirveetä paskaa

Käyttäjän Electric_Carcass kuva
Electric_Carcass

Ostettiin kesäaleista porukalla muutamat avaimet ja kyllä tätä on mielellään porukalla aina paukuttanut. Suosittelen, jos kilpailullisen areenamätön hammasta kolottaa. Porukassa pelaamisen ja randomien kanssa mäiskimisen välillä on kyllä ero kuin yöllä ja päivällä, mutta se taitaa olla tällaisissa aina.

Nostoja