Paluu Pandoralle tapahtuu ensi vuonna – Avatar: Frontiers of Pandora teki esiinmarssinsa / Uutiset / pelaaja.fi

Paluu Pandoralle tapahtuu ensi vuonna – Avatar: Frontiers of Pandora teki esiinmarssinsa

13.06.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
3
Paluu Pandoralle tapahtuu ensi vuonna – Avatar: Frontiers of Pandora teki esiinmarssinsa

Alkujaan vuonna 2017 julkistettu Avatar-peli teki ensimmäisen selkeämmän askeleensa parrasvaloihin Ubisoftin E3 2021 -verkkolähetyksessä. James Cameronin luomaan Pandoran maailmaan palataan ensi vuonna pc:lle, PlayStation 5:lle ja Xbox Series -konsoleille julkaistavassa Avatar: Frontiers of Pandora -nimellä kulkevassa seikkailussa.

Kuten jo ennestään tiedettiin, peliä kehittää The Division -sarjasta tuttu Massive Entertainment yhteistyössä Disneyn ja Lightstorm Entertainmentin kanssa. Sen myötä ensimmäisen persoonan avoimen maailman toimintaseikkailu rakentuu studion oman Snowdrop-pelimoottorin uusimman version varaan. Tarinallisesti kyseessä on täysin itsenäinen kokonaisuus, jossa Na'vi-hahmo lähtee tutkimaan Pandoran ennennäkemättömiä alueita. Toisin sanoen luvassa on niin uusia hahmoja, olentoja kuin RDA-joukkojen luoma uusi uhkakin.

Ubisoft pysytteli varsin vaitonaisena Avatar: Frontiers of Pandoran muiden yksityiskohtien suhteen, mutta pelin ensimmäisen kiusoitteluhenkisen trailerin voi kuitenkin katsastaa ohesta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Kumpa massive tekisi taas strategiapelejä

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Hienolta näyttää. Olisi kyllä parempi jos peli olisi kuvattu kolmannesta persoonasta.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Avatar, olen jo unohtanut että koko leffa oli olemassa, kun myös miksi se oli joskus tuottoisin leffa ikinä. Mutta Ubisoft tietää miten tehdä täydellisyyteen hiottuja keskinkertaisuuksia, mikä yhtiö olisi parempi tekemään Open World First Person Action with Stealth Elements-peliä elokuvasta, joka oli loppujen lopuksi täydellisyyteen hiottu keskinkertaisuus.

Lisäksi, odottaako kukaan oikeasti Hippismurffit 2 ja 3-elokuvia? Tuntuu että jos hype olisi yhtään pienempi, se laskettaisiin negatiivisella.

Nostoja