Paluuta tekevä Doom 64 panee demonit ruttuun pelikuvatrailerillaan / Uutiset / pelaaja.fi

Paluuta tekevä Doom 64 panee demonit ruttuun pelikuvatrailerillaan

22.10.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Doom 64, Doom, Doom Eternal, bethesda

Henkiin palaavasta Doom 64:stä on saatu tuore videonäyte sen ensimmäisen varsinaisen julkistustrailerin muodossa. Pätkä on pikainen, mutta ehtii kyseisessä ajassa esittelemään niin pelin asetarjontaa, vihollisantia kuin ympäristöjä sekä tietysti sen himpun verran uniikimpaa ulkoasua muihin 90-luvun Doom-räiskeisiin nähden.

Video muistuttaa myös, että vaikka pelin uusiojulkaisu vahvistettiin alunperin Switchiä varten, on Doom 64 parhaillaan matkalla myös Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle. Yhdessä Doom Eternalin kanssa sen julkaisu siirtyi hiljattain myös marraskuulta maaliskuun 20. päivälle, mutta Eternalin ennakkotilaamalla se on saatavissa vielä ilmaiseksi kaupanpäällisetuna.

Olemassa Doom 64 on ollut vuodesta 1997 asti, kun Midway toi räiskintäsarjan Nintendo 64:lle. Peli hyödyntää paljon alkuperäisestä Doomista ja Doom II.sta tuttuja elementtejä, mutta pohjimmiltaan se on kokonaan oma teoksensa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Kiinnostavin Doom, josta aikoinaan kuulessani olin ihan ihmeissäni. Ei varmaan pelinä kummoinen, mutta kun kyseessä ei ole suora porttaus muista aikaisemmista Doomeista ja ulkoasukin vähän eroaa, peli herättää kiinnostusta himppasen enemmän.

Nostoja