Pan-Pan on uusi pulmaseikkailu Ruotsista – ja se saapuu hyvin pian

Tunnelmallisista ja näyttävistä pikkupeleistään tunnettu ruotsalainen Might and Delight auttaa tässä kuussa tuomaan maailmaan pulmaseikkailu Pan-Panin.

7.8.2016 00:22

Ruotsalaisstudio Might and Delight valmistautuu tuomaan markkinoille jälleen pian uuden pelin. Elokuun 25. päivä Steamiin odotettavissa on tällä kertaa tuotos nimeltä Pan-Pan, jossa pelaajat pääsevät tutkimaan avointa pelimaailmaa erilaisia ympäristökohtaisia pulmia ratkomalla.

Toisin kuin Might & Delightin aiemmin julkaisemat pelit, ei Pan-Pan ole enää sen itsensä kehittämä luomus. Sen sijaan itse pelin varsinaisesta luomistyöstä on vastannut nyt yhden miehen – Emil Bernerin – pikkustudio Spelkraft, joka on aiemmin tuonut maailmaan myös yhdestä neljää pelaajan tukevan mobiiliammuskelupeli Triggerin.

Viimeisin Might and Delightin ulos asti saatu täysin oma peli on ollut pc:lle julkaistu luonnonläheinen Paws, joka kuului osaksi sen aiemmin kahdesta pelistä koostunutta Shelter-nimistä sarjaa. Muita Might and Delightin pelejä ovat olleet myös esimerkiksi pulmaseikkailu Pid ja lentelyräiskintäpeli The Blue Flamingo.

Lähde: Might and Delight

Lisää luettavaa