IO Interactive on tarjoillut selkeämmän kuvan Hitman 2:n sisältötulevaisuudesta. Uusi kaavio vahvistaa, mitä kaikkea on luvassa peliin aina syvälle syksyyn asti.

Isompina lisäyksinä tulossa on tietysti kaksi uutta peruskarttaa, jotka ovat kesällä ilmestyvä The Bank,ja syksyksi tähdätty The Resort. Väliin mahtuu lisäksi uusi vankilateemainen kartta Sniper-tilaan, joka laajeni aiemmin keväällä myös Hantu Port -kartalla. Tämä kaikki on jaoteltu kahteen Hitman 2:n maksulliseen laajennuspakettiin, joihin mahtuu mukaan myös kesällä ja syksyllä ilmestyvä joukko erikoistehtäviä.

Pelin päivittyminen jatkuu kyllä vielä halvemmissakin olosuhteissa. Syksyyn asti luvassa on esimerkiksi neljä erilaisten teemojen mukaan rakennettua erikoistapahtumaa, lisää karttoja Ghost-tilaan sekä tasainen annos haasteita varsinkin tuoreiden aikarajoitettujen Elusive-tehtävien muodossa.

IO yhtälailla lupaa, että sillä on muutama yllätyskin vielä hihassaan. Vastaisuudessa se on siis myös yhä vahvistamassa kuukausittaisilla tiedotuksilla, mitä Hitman 2:een on luvassa milloinkin seuraavaksi. 

Lähde: IO Interactive

Lisää luettavaa