Pankin Kickstarterissa räjäyttäneestä Planetary Annihilation -strategiasta pelikuvaa

Pelaajilta jo kaksi miljoonaa dollaria napanneesta Planetary Annihilationionista on tarjottu katseltavaksi ensimmäinen satsi pelikuvaa. Materiaali on vielä varhaista, mutta se antaa silti jo kepeän näytön siitä, mitä luvassa onkaan.

20.4.2013 20:26

Suurimpiin Kickstarter-menestyjiin lukeutuva reaaliaikastrategia Planetary Annihilation alkaa olla pian valmis alfatestausvaihettaan varten. Kuluneella viikolla tekemässään videolähetyksessä peliä kehittävä Uber Entertainment ilmoitti, että toukokuun lopulta lähtien pelin ensimmäiset tukijat ja ennakkotilaajat alkavat päästä tuotokseen käsiksi.

Testauksen lähestyessä Uber onkin päättänyt nyt esitellä ensimmäisen satsin pelikuvaa teoksestaan. Erittäin varhaisessa kuosissa olevalla materiaalilla katsojille onkin nyt tarjottu pikainen katsaus sekä pelin rakennusmekaniikkoihin että karttarakenteeseen, minkä ohella esille on nostettu myös aina käytettävissä oleva uusintaominaisuus. Uusintoja hyödyntämällä pelaajat voivat esimerkiksi tarkistella tarvittaessa otteluiden keskelläkin, mitä on milloinkin tarkalleen tapahtunut esimerkiksi joillekin yksiköille.

Materiaali on nähtävissä oheiselta videolta.

Yli kahden miljoonan dollarin kuluttajarahoituksella ratsastava Planetary Annihilation saadaan näillä näkymin Windowsille, Linuxille ja OS X:lle tulevan kesän aikana. Peli on ottanut vaikutteita erityisesti 90-luvun lopulla nähdystä Total Annihilationista, mitä nyt taistelujen mittakaavaa on haluttu nostaa niin, että yhteenotot voivat levitä planeettojen välisiksi.

Lisää luettavaa