Pankkitoiminta ja Pokémonit törmäävät joulun päättyessä

Nintendon Pokémon Bank aloittaa taskuhirviökeräilijöiden palvelelemisen vielä kuluvan kuun aikana. Uusi video esittelee palvelun ominaisuuksia.

15.12.2013 19:38

Vuoden vaihtumiseen on enää pari viikkoa, mutta vielä juuri ennen sitä Pokémon-pankkiirit ehtivät iskeä monokkelinsa silmään bisnesaikeissa. Joulukuun 27. päivä Nintendo on tovin odottelun jälkeen julkaisemassa 3DS:lle Pokémon Bank -sovelluksen, jonka myötä taskuhirviöiden tallentaminen omaan pilvipalveluunsa tulee mahdolliseksi.

Pokémon Bank on rakennettu erityisesti uusien Pokémon X– ja Y-pelien varaan, mutta se on myös Nintendon keino pitää sarjan pelit taaksepäin yhteensopivina. Osana sovellusta mukana tullaan näkemään nimittäin Poke Transporter -ominaisuus, jolla Pokémon Black– ja White-peliensä taskuhirviöt on mahdollista siirtää talteen pilveen ja sitä kautta sitten myös 3DS:n uusimpiin peleihin.

Kerralla yksi käyttäjä pystyy säilömään pilvipalvelimille kaikkiaan 3 000 hirviötä. Palvelun käyttäminen ei tosin tule olemaan ilmaista. Pokémon Bankin hyödyntäminen vaatii tavanomaisesti viiden euron vuosimaksun, joskin ennen helmikuuta sovellusta käyttävät saavat hyödyntää sen tarjoamia etuja 30 päivää maksutta.

Ohessa julkaisun lähestymisen kunniaksi julkaistu informaatiovideo. Lisätietoja palvelusta löytää vuorostaan osoitteesta Pokemonbank.com.

Lisää luettavaa