Panssaroitu Nintendo-Batman toimii näin / Uutiset / pelaaja.fi

Panssaroitu Nintendo-Batman toimii näin

11.10.2012 // Kirjoittanut: Valtteri Hyttinen
14

Nintendo Wii U:lle julkaistava Batman: Arkham City - Armored Edition tulee sisältämään monia uudistuksia ja ohjaustapoja viime vuonna muille konsoleille julkaistuihin versioihin verrattuna. Oheinen video selittää, millä tavalla Rocksteady tulee hyödyntämään Wii U:n tablettiohjainta.

Lähde: YouTube

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Baron kuva
Baron

Tuleeko 1000" kangas paketin mukana? No, vitsi vitsi, mutta tämä ei kyllä näyttänyt mitään sellaista mitä ei vita+ps3 yhdistelmä pystyisi tekemään. Haloo? Rocksteady? Sony? Hiukan effortia kehiin, jookos? Eipä varmaan tuo mitään sellaista "uutta" peliin että kannattaisi alkaa päivittelemään ps3-versiota erikseen...

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes
Lainaus käyttäjältä Baron

..tämä ei kyllä näyttänyt mitään sellaista mitä ei vita+ps3 yhdistelmä pystyisi tekemään.

Vaikka pystyisikin, niin joutuisi ostamaan kaksi erillistä laitetta. Mua ainakin vituttaisi ostaa auto josta puuttuisi moottori, ja sen joutuisi ostamaan erikseen jotta pääsisi ajelemaan. ;)

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

En näe miksei voisi päivittää PS3:lle toimimaan Vitan kanssa ja Smartglass Windowsilla (8?) sekä Xboxilla.

Ja en myöskään usko että jo valmiiksi erinomaisen pelin omistajia hirveästi kiinnostaa ylimääräiset ominaisuudet, mutta on niitä ihmisiä olemassa joilla on jo se Vita.

Että tuo "Auto ilman moottoria" on hiukan heikko vertaus. Miten olisi mielummin "Auto ilman peruutustutkaa".

Käyttäjän TkHX kuva
TkHX
Lainaus käyttäjältä Mikanes

Mua ainakin vituttaisi ostaa auto josta puuttuisi moottori, ja sen joutuisi ostamaan erikseen jotta pääsisi ajelemaan.

Jo nyt on, kun alat tuota verrata jo ihan moottoriin. Eiköhän valmiiksi asennettu navigaattori olisi kuitenkin lähempänä oleva vertaus, jos välttämättä haluat autoon verrata. Vai epäiletkö, että Wii U:lla ei pystyisi pelaamaan ollenkaan näpräämättä tuota kosketusnäyttöä?

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Vau tosi hyödyllisesti käytetty. On se kiva ohjainlaite.

Käyttäjän Kalifornia Jani kuva
Kalifornia Jani

Tosi siistiltä näyttää. Wii U:lla on todella hyvä pelitarjonta tuossa julkaisu ikkunassa.

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes
Lainaus käyttäjältä Demppa

Ja en myöskään usko että jo valmiiksi erinomaisen pelin omistajia hirveästi kiinnostaa ylimääräiset ominaisuudet, mutta on niitä ihmisiä olemassa joilla on jo se Vita.

Ubisoft sen jo hyvin selittikin, miksi esimerkiksi Rayman Legends on Wii U:lle yksinoikeudella: sanoivat että eivät halua julkaista peliä laitteille, joiden omistajista vain osalla on mahdollista kokea kaikki pelintekijöiden vaivalla suunnittelemat ominaisuudet. Sama pätee varmasti tähän Batmaniin, eli todellisuudessa vain murto-osalla olisi mahdollisuus pelata peliä noilla "kombosysteemeillä" saaden kaikki ominaisuudet.

Mutta koska Sonyn ja Microsoftin laitteilla peli jo onkin, niin tuskin kannattanee siitä enää uutta julkaisua tehdä, paitsi tietty sitten jos sen avulla yritettäisiin saada vaikkapa Vitaa ja jotain Microsoftin omaa tablettia (epätoivoisesti) kaupan. Tässä tapauksessa tuo "auto ilman mottoria" on ihan kohtuullinen vertaus. En tietenkään ajatellut asiaa niin, etteikö peliä muuten voisi pelata, mutta tuo kyseinen Wii U:n versio ei toisi (paljoakaan) mitään uutta jos sitä ilman tuota näyttöä pelaisi. Se kosketusnäyttö(ohjain) on se moottori, ja en mä sitä Smartglassin kautta pystyisi pelaamaan täytenä kokemuksena, vaikka Xbox 360:lla sitä pelaisinkin, ainakaan sijoittamatta rahaa erilliseen laitteeseen. Kohtalontovereita löytyisi maailmalta muitakin. PS3-Vita -kombolla tuo olisi muutenkin lähempänä Nintendon näkemystä, koska Xboxin ohjaimeen jeesusteipillä kiinni vedetty iPad voisi näyttää hieman erikoiselta viritykseltä.

Siinä oli mietteitä yhdelle päivää tästä aiheesta, mitäs muuta on tänään ohjelmassa?

Käyttäjän Yerted kuva
Yerted

Tämä kyllä taitaa lähteä ostoskoriin, pc:llä ei ollut kiva pelata ilman padia ja nytkun wii u on tulossa niin mikä jottei!

Käyttäjän TkHX kuva
TkHX
Lainaus käyttäjältä Mikanes

PS3-Vita -kombolla tuo olisi muutenkin lähempänä Nintendon näkemystä, koska Xboxin ohjaimeen jeesusteipillä kiinni vedetty iPad voisi näyttää hieman erikoiselta viritykseltä.

Sinä kuulut siis ilmeisesti siihen ihmisryhmään, jolle kelpaa vain auton kojelautaan kiinteästi asennettu navigaattorikin? Erillislaite on ilmeisesti liian kömpelö, kännykkänavigaattorista nyt puhumattakaan. Aika moni taitaa olla eri mieltä.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Vaikka peli onkin jo koluttu läpi niin oisihan se hauska koittaa wiiu ohjaimella tuota batmanii :)