Paper Mario ja Kirby palaavat tänä vuonna omilla peleillään! / Uutiset / pelaaja.fi

Paper Mario ja Kirby palaavat tänä vuonna omilla peleillään!

4.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Nintendo on julkistanut uudet pelit sekä Kirbylle että myös Paper Mariolle.

Ensimmäisena uuden oman pelinsä saa Kirby, jonka uusin seikkailu on ristitty Kirby: Planet Robobotiksi. Peli nähdään 3DS:llä 10. kesäkuuta ja se on jälleen kerran sivulta kuvattu tasoloikkaseikkailu. Aiemmista peleistä sen erottaa tosin Kirbyn uusi robottipuku, joka Kirbyn tavoin pystyy varastamaan vihollisilta erikoiskykyjä.

Paper Mario palaa seikkailemaan vuorostaan vielä joskus kuluvan vuoden aikana Paper Mario: Color Splash -nimisessä Wii U -seikkailussa. Pelissä Paper Mario ajautuu palauttamaan värejä haalistuvaan Prism Islandiin, mikä tapahtuu sekä kepeän tasoloikinnan että myös vuoropohjaisten taistelujen merkeissä. Taistelut eivät ole tälläkään kertaa aivan samanlaisia kuin vanhemmissa Paper Marioissa, vaan Color Splashissa yhteenotot tapahtuvat hyödyntämällä pelimaailmasta löytyviä kortteja, joita aktivoidaan maalin avulla.

Esittelyn uudesta Kirbysta ja Paper Mariosta löytää oheisesta Nintendo Direct -videosta kohdista 12:59 ja 38:26 alkaen.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

inb4 uusi paper mario on sticker star 2, mutta vielä kauheampi.

Käyttäjän Qvistus kuva
Qvistus

Mä oon niin skeptinen tämän uuden Paper Marion suhteen. Se ei käynyt esittelystä selväksi, että perustuuko koko taistelu kortteihin, vai liittyykö ne kortit ainoastaan taisteluiden aloittamiseen. Toivon todella, että ei, sillä alkuperäisissä peleissä taistelusysteemin hauskuus syntyi vuoropohjaisuuden tuoman taktisuuden ja mariomaisten action commandien yhdistelmästä. Kortit (tai tarrat) tuhoaa kokonaan sen kaiken hauskan. Grafiikoista sen verran, että maaliefektit näytti hyvältä, mutta maailma näytti jopa liian paperiselta. Edeltäjät näyttivät enemmänkin käsin piirretyiltä. Toisaalta kyllä silmä tuohon tyyliin varmaan tottuu. Tärkeintä on se miten tarina ja hahmot onnistuvat tuomaan tähän maailmaan vähän elämää. Toivotaan parasta ja sitä, että kehittäjät olisivat myös vähän faneja kuunnelleet.

Käyttäjän Luffymcankka kuva
Luffymcankka

Thousand Year Door oli niin hieno peli. Miksei voitu samalla tyylillä jatkaa ja tehdä näistä tarra-rpg:stä omaa IP:tä?

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Jos uusin Paper Mario on vähänkään Sticker Starin kaltainen, niin hyllylle jää. Mitä taas Kirbyyn tulee, niin olisin mielummin halunnut WiiU:lle Kirby's Adventure Wiin kaltaisen missä on co-op mahdolisuus

Nostoja