Papers, Please -kehittäjän ylistetty mysteeriseikkailu Return of the Obra Dinn saapuu konsoleille / Uutiset / pelaaja.fi

Papers, Please -kehittäjän ylistetty mysteeriseikkailu Return of the Obra Dinn saapuu konsoleille

5.09.2019 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

Viime vuonna pc:lle julkaistu Return of the Obra Dinn päivättiin myös konsoleille.

Palkitun Papers, Pleasen kehittäneen Lucas Popen Return of the Obra Dinn vie pelaajat tutkimaan kauppalaiva Obra Dinniä kohdannutta tuhoa vakuutustutkijan roolissa. Persoonallisella ulkoasullaan ja palkitsevalla pulmanratkaisullaan joukosta erottuva Return of the Obra Dinn keräsi niin ikään ylistystä viime vuonna. Pelaajan Miikka Lehtonen antoi pelille täydet kymmenen pistettä viime vuonna julkaistussa arviossa.

Return of the Obra Dinn saapuu Xbox Onelle, PS4:lle ja Switchille tämän syksyn aikana.

Lähde: ObraDinn.com

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Helposti viime vuoden paras peli. Todella tunnelmallinen ja mielessä kummitteleva tapaus, joka oli alusta loppuun yhtä oivaltamisen riemua. Kiehtovan tarinan ja koukuttavan pelimekaniikan täydellinen ristisiitos.

Ainut kritiikki peliä kohtaan on se, että jo löydettyjen flashbackeja pitäisi pystyä selaamaan läpi esim. suoraan muistikirjasta kronologisesti, mikä tekisi etenkin viimeisten ja vaikeimpien henkilöllisyyksien selvittämisestä huomattavasti mukavampaa hommaa.

Toiseksi pelissä on pari saavutusta, jotka käytännössä palkitsevat pelin huonosti pelaamisesta. Kun itse tietenkin hinkkasin sen läpi heti ensimmäisellä kerralla täikamman kanssa (kuten kuuluu), niin nyt minun pitäisi pelata peli uudestaan ja tehdä tahallaan huolimatonta työtä, että saisin vielä viimeiset saavutukset auki.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämä onkin kiinnostanut kovasti ja olen odotellut tällaista julkistusta. Hyvä homma!

Käyttäjän Mjuh kuva
Mjuh

Loistava uutinen. PCllä tuli jo pelattua, mutta taidan tukea tekijää ja ostaa myös konsolille. Oli niin rautanen peli, että meni heittämällä omalle TOP-5 -listalle (jonka sisältöä en edes muuten osaa sanoa).