Paranneltu Deus Ex sai viimein julkaisupäivän – saapuu jo yllättävän pian

Deus Ex: Human Revolution - Director's Cutin julkaisua ei tarvitse enää odottaa pitkään, sillä peli tulee jo muutaman viikon päästä.

3.10.2013 07:32

Eidos Montreal ilmoitti, että työ Deus Ex: Human Revolutionin parannellun ohjaajan version parissa on saatu päätökseen ja peli on valmis julkaistavaksi. Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut saapuu pc:lle, PS3:lle, Wii U:lle ja Xbox 360:lle yllättävänkin pian eli jo lokakuun 25. päivä.

Työn kerrottiin kestäneen uusintaversion parissa 18 kuukautta. Parannuksiin lukeutuvat ainakin hiottu vihollisten tekoäly ja näyttävämpi grafiikka. Peli sisältää lisäksi tekijöiden kahdeksan tunnin kommenttiraidan ja The Missing Link -lisäsisällön. Myös pomoviholliskohtaamiset on uusittu, nyt ne voi läpäistä oman pelityylin mukaisesti.

Director’s Cut hyödyntää lisäksi Wii U:n tablettiohjainta, Microsoftin SmartGlassia ja PS Vitaa pelin toisena näyttönä. Julkaisupäivän ilmoituksen yhteydessä kaikille pelin ostajille luvattiin James Swallow’n kirjoittama Deus Ex: Fallen Angel -diginovelli, jonka voi ladata ilmaiseksi Square Enixin verkkokaupasta. Pelin uuden trailerin näkee puolestaan tästä.

Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut julkaistaan pc:lle, PS3:lle, Wii U:lle ja Xbox 360:lle 25. lokakuuta.

Lähde: Square Enix

Lisää luettavaa