Paranneltu Mass Effect 3 on Nintendo Wii U:n julkaisupeli / Uutiset / pelaaja.fi

Paranneltu Mass Effect 3 on Nintendo Wii U:n julkaisupeli

3.08.2012 // Kirjoittanut: Valtteri Hyttinen
7

Electronic Arts on vahvistanut Mass Effect 3:n saapuvan kauppoihin samaan aikaan, kun loppuvuonna julkaistava Nintendo Wii U -konsoli. Julkaisupelissä hyödynnetään vahvasti Wii U:n tablettiohjainta ja peliä voisi luonnehtia ME3:n täydellisimmäksi painokseksi, vaikka se myöhässä saapuukin.

Wii U -versiossa on mukana moninpeli, ladattavat lisäsisällöt, Extended Cut -lopetus, sekä interaktiiviset tarinaosuudet aiemmista sarjan peleistä, joiden valinnat vaikuttavat kolmannen osan tapahtumiin.

Wii U julkaistaan viimeisellä vuosineljänneksellä.

Lähde: Gameinformer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sentient6 kuva
Sentient6

Kiinnostaisi tietää, että miten se nyt muka niin myöhässä on? Eihän sille ole edes annettu vielä tarkkaa julkaisupäivää, josta se olisi voinut myöhästyä. Itse konsolikaan ei ole vielä edes julkaistu, niin ei se voi olla myöhässä sitten millään. Vai tarkoittaako tämä nyt sitä, että Pelaajan toimitus ajattelee subjektiivisesti, että heidän mielestään pelin Wii U -versio olisi pitänyt julkaista samaan muidenkin versioiden kanssa vai odottiko toimitus tätä muuten vaan aikaisemmin tulevaksi ja kun selvisi, että tämä tuleekin vasta joulumarkkinoille, niin ei jaksa odottaa niin pitkään ja pelin voi unohtaa? :)

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mihin jäi uutinen Leviathan DLC:n virallisesta julkistuksesta? Itse kun luin tuosta Wii U:n versiosta kyseisen lisärin julkistamisuutisen ohesta: http://blog.bioware.com/2012/08/02/mass-effect-3-leviathan-firefight-dlc-and-wii-u-information/

Käyttäjän Celleri kuva
Celleri

Thumbs down. Tuo ohjain jaksaa aina järkyttää...

Käyttäjän nSuperfly kuva
nSuperfly

Itse suhtaudun uutiseen positiivisesti. Vaikuttaa mielenkiintoiselta ja jos ohjainta hyödynnetään oikein, voi kokemus olla mullistava. Hienoa nähdä, että Nintendonkin konsolille on tulossa ison luokan pelejä. Olkoot ohjain kömpelön näköinen, voi se olla aivan eri luokkaa itse pelattaessa. Unohtakaa se pessimistisyys, ei Nintendo ole kovin pahasti epäonnistunut männävuosina!

Käyttäjän LordSipuli kuva
LordSipuli

@Sentient6 Ehkäpä sillä tarkoitetaan vain sitä, että peli on jo muilla alustoilla pelattu kauan ennen kuin se saapuu Wii U:lle eli tulee siis myöhässä. Itsellä on edellisetkin osat Mässystä pelaamatta, ja tuskin tulen Wii U:takaan hankkimaan joten aika whatever tämä itselle.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Hienoa. Tiedä sitten onko tämä se peli minkä takia konsolin ostan, mutta voisi ME3:n pelata Wii U:lla vielä kerran läpi.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Hienoa. Ohjain näyttää hienolta ja ME3 on vielä hankkimatta, joten ostoon menee!!