Uudet suuremmat maisemat ja haasteet kutsuvat Assassin’s Creed Valhallan viikinkiseikkailijoita taas 12. elokuuta alkaen. Ubisoft on päivännyt viimeisimpänä pelin järjestyksessään toisen suurlaajennuksen, joka on frankkien valtakuntaan pelaajansa vievä The Siege of Paris.

Luvassa on runsain mitoin varsinkin ranskalaista maalaismaisemaa, uusia aseita, kykyjä ja vihollisia. Infiltration-tyypin tehtävät palaavat nekin tarjoten pelaajille enemmän vapauksia päättää, kuinka tehtävässä saatu eliminoitava kohde päästetään hengestään.

The Siege of Paris -laajennus kustantaa sellaisenaan 25 euroa, mutta se on myös osa Valhallan noin 40 euron kausikorttia.

Ennen Pariisiin lähtöä Valhalla laajenee vielä myös ilmaiseksi 29. heinäkuuta Sigrblot Festival -tapahtumalla. Se esittelee peliin uusia minipeliaktiviteetteja ja hätyyttää myös puuhailemaan kolmen ylimääräisen tehtävän merkeissä. Hieman tapahtuman alun jälkeen tarjolle saadaan myös uusi River Raids -karttapaketti, joka ujuttaa peliin tuoreita ryöstökohteita frankkien valtakunnan ja Irlannin alueilta. Festivaali kestää virallisesti elokuun 19. päivään asti.

Lisää luettavaa