Path of Exile 2 on yhä elossa – katso nyt 19 minuuttia pelikuvaa ilmaisroolipelihitin jatkosta / Uutiset / pelaaja.fi

Path of Exile 2 on yhä elossa – katso nyt 19 minuuttia pelikuvaa ilmaisroolipelihitin jatkosta

10.04.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Path of Exile 2, Path of Exile, Grinding Gear Games, Ultimatum, ARPG, toimintaroolipeli

Grinding Gear Gamesin toimintaroolipeliuutuus Path of Exile 2 saa julkaisunsa näillä näkymin vasta ensi vuonna, mutta ainakin siihen on päästy ottamaan tällä viikolla taas tuore videosilmäys.

Kehittäjien oman ExileCon-verkkotapahtuman myötä Grinding Gear on julkaissut Path of Exile 2:sta niin uuden yleismääräisen trailerin kuin mukavat 19 minuuttia pitkän pelikuvapätkän. Tuore materiaali keskittyy ennen kaikkea pelin toiseen näytökseen ja esittelee näin toiminnassa muun muassa uusia aseita ja yleisiä teknisiä viilauksia, kuten kohentuneita animaatioita.

Kokonaisuudessaan Path of Exile 2:n on määrä koostua seitsemästä näytöksestä. Saapuessaan se kytkeytyy siinä määrin yhteen alkuperäisen Path of Exilen kanssa, että pelit päätyvät jakamaan tulevaisuudessan saman Atlas-loppupeliosuuden keskenään.

ExileConin yhteydessä julki tuotiin myös uusi Ultimatum-laajennus alkuperäiseen Path of Exileen. Pc:lle 16. huhtikuuta ja konsoleille 21. huhtikuuta saapuva lisäri esittelee tietysti uuden joukon kykyjen ja Support Gemien kaltaisia lisukkeita sekä haastaa pelaajat tällä kertaa Trials of Chaosiksi kutsutuilla koetuksilla.

Ohessa myös videokuvaa Ultimatumista.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.