Path of Exile ei enää varoittele vedättäjiä – Bännit tulee suoraan / Uutiset / pelaaja.fi

Path of Exile ei enää varoittele vedättäjiä – Bännit tulee suoraan

21.01.2015 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
4

Maksuton toimintaroolipeli Path of Exile ottaa kovat keinot käyttöön niitä pelaajia kohtaan, jotka käyttävät huijauskoodeja.

Path of Exilen foorumeille kerrotaan, miten pelin tekijät ovat lähettäneet ukaasin 3 912 pelaajalle. Viimeisimmän patchin myötä näiden pelaajien ruudulle tuli varoitusteksti, jonka mukaan huijauskoodeja käyttävät bännätään jatkossa kylmästi pois pelin parista, ekä heillä ole enää fantasiamaailmaan palaamista, mikäli he jävät kiinni vedätyksestä.

– Tätä ennen kaikki vedätystapaukset on käsitelty vain varoituksina. Tästä lähtien kaikki ne pelitilit, joiden nähdään käyttäneen huijauskoodeja suljetaan saman tien, pelin foorumilla kerrotaan.

Mitä mieltä sinä olet: Haittaavatko huijauskoodien käyttäjät omia suosikkipelejäsi?

Lähde: VG24/7

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Kovempia rangaistuksia vaan enemmän käyttöön niille, jotka eivät tyydy nauttimaan peleistä semmoisinaan. Kaiken maailman huijarit ja varsinkin laittomat kopioijat eivät arvosta yhteiskuntaamme.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

yksinpeleissä senkus huijjaavat mutta jos pitää moninpelissä niin sitten on pelaaminen menny jo liian totiseksi

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Oikein!

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Itse olen sitä mieltä, että jos huijaaminen onnistuu pelin omia ominaisuuksia käyttämällä, niin miksikäs ei. Mutta jos sitä varten tarvitaan toisia ohjelmia tai tiedostojen muuttamista, niin sitten ehkä ei...

Nostoja