Pc- ja PS2-omistajille huonoja uutisia? / Uutiset / pelaaja.fi

Pc- ja PS2-omistajille huonoja uutisia?

19.03.2009 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
70

NHL-sarja on yksi Suomen suosituimmista pelisarjoista. Vaikka peli onkin ollut viime vuosina parhaimmillaan PS3:lla ja Xbox 360:lla, Suomessa on röykiöittän NHL-pelaajia, jotka pelaavat pelisarjaa PS2:lla tai pc:llä. Heille saattaa olla luvassa nyt huonoja uutisia.

Tieto on peräisin Hockey Downloads -sivuston käyttäjältä, joka kertaa saaneensa tiedon suoraan EA:lta. Tiedon mukaan NHL 2010 ei saavu ollenkaan PlayStation 2:lle tai pc:lle.

Pc- ja PS2-versiot ovat olleet viime vuosina erillisen tiimin käsialaa. Näinpä laman aikona näiden versioiden lopettaminen säästäisikin EA:lle pitkän pennin.

EA ei vielä ole kommentoinut asiaa.

Lähde: Hockey Downloads ja Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllähän tämmösen nyt tiesi, ps2:lle ei oo voinu kehittää koko peliä moneen vuoteen sen rupusen tehon takia. Pc nyt muuten vaan jää pois pikkuhiljaa kaikesta...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei vissiin oo pc jäämässä...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eipä ole jääkiekkopelejä kohtaan muutenkaan minkäänlaista kiinnostusta.

Käyttäjän Hazuki_exe kuva
Hazuki_exe

Ohho...no ...ehkä heidänkin oli aika kohdata todellisuus ja siirtyä pois vähemmän rahoittavilta markkinoilta..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

pc-versiot nhl:stä on ollu jo pitkän aikaa semmost kuraa ettei varmaa ketää haittaa jos ei enää tuu

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

eipä vois vähempää kiinnostaa hyvä uutinen oikeastaan

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Itse ostin NHL 09 PS3:lle ja täytyy sanoa, että eroa sitä edelliselle änärille, jota pelasin niin eroa on kun yöllä ja päivällä. Se oli NHL 07. Mä muistan joskus 2000 luvun alussa kun NHL tuli niin odotin sitä päivää kun kuuta nousevaa. Kävin päivittäin kysymässä pelkein, että joko on tullut. Ja voi sitä riemua kun se peli ilmestyi. Tuota tunnetta ei enää ollut pariin vuoteen 06 ja 07 aikaan. 98-07 välillä ostin joka vuosi änärin PC:lle. Mutta 08 jäi, koska en viittinyt maksaa 50 pelkästä pelaajapäivityksestä. En kyllä tiedä minkälainen 08 ja uusin 09 on PC:llä, mutta juttujen perusteella ei sillä paljon eroa taida olla tuohon 07 peliin. Eli vielä 5 vuotta sitten tämä uutinen olisi ollut huono uutinen, niinkun Eemeli sen sanoi, mutta ei enää. Tästä lähtien ostan jos ostan niin änärin PS3:lle. riippumatta siitä pitääkö uutinen paikkansa vaiko ei. Tai ainakin niin kauan kun PC:n änäri on sitä tasoa mitä se on viime vuodet ollut.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mihinköhän väitteenne pc-pelien vähentymisestä perustuvan? Esimerkiksi verkkokaupat www.gog.com ja Steam myyvät yllättävän hyvin.

Jos Steamiin tulisi kaikkiin peleihin alhaisemmat hinnat kuin vähittäiskauppoihin, menestys olisi taattu. Piratismikin vähenisi.

Henkilökohtaisesti voin sanoa, että miksi joka vuosi on tehtävä uusi NHL-peli? Miksei EA tee pelimoottoria, johon voisi DLC:nä tai lisälevyinä ostaa seuraavan vuoden pelaajat ym. härpäkkeet?

Mene ja tiedä...

-Sotamarsu

Käyttäjän Ruucsa kuva
Ruucsa

Auts! Plesa2:sen omistajat varmasti hieman pettyneitä.. Noh ei muuta kuin PS3 ostoon kun hinnatkin pian putoavat pikkuisen.

Käyttäjän Arriibah kuva
Arriibah

Pleikka 2 version pois jättäminen ei jotenkin yllätä ollenkaan. PC versio kylläkin. Kertokaapas joku PCllä änärii pelannut miten siinä muuten toimii toi nykyaikainen skillstick järjestelmä vai onko se jätetty kokonaan pois??