Pc:lle ja PlayStation 4:lle kehitteillä ollut Loot Rascals on liittynyt maaliskuussa julkaistavien pelin joukkoon. Nuoren kanadalaisbrittiläisen Hollow Pondsin kehitystyö ilmestyy saataville 7. päivä kyseistä kuuta ja kustantaa sellaiset 15 euroa.

Pelinä Loot Rascals tarjoaa vuoropohjaista toimintaa sekä tutkimusmatkailua. Seikkailu käynnistyy pelaajan haaksirikkoutuessa vieraalle muukalaisplaneetalle, jossa itseään pääsee tehostamaan vihollisten kaatamisesta palkittavilla varustekorteilla.

Kepeitä verkko-ominaisuuksia on Loot Rascalsilta myös odotettavissa. Kuoleman koittaessa viholliset voivat varastaa pelaajien varusteita ja käyttää näitä taistellessaan muita pelaajia vastaan. Mikäli toinen pelaaja onnistuu tappamaan varkaan, voi tämä halutessaan joko palauttaa kyseiset varusteet alkuperäiselle omistajalle tai sitten pitää ne itsellään. Itsekäs pelaaja voi tosin odottaa saavansa toisen pelaajan vihaisen hologrammin tällöin peräänsä.

Hollow Ponds koostuu erityisesti vanhoista Honeyslug-studion työntekijöistä, jotka ovat olleet mukana luomassa pelejä, kuten Hohokumin ja Frobishers Saysin. Muita Hollow Pondsin kehittäjä ovat myös esimerkiksi Adventure Time -sarjan animaattorina toiminut David Ferguson.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa