Pc-legenda System Shockista saatava uusioversiointi näyttää eloisalta – katso video

System Shock: Remastered Editionista on saatu ensimmäinen video, joka aikalailla varmistaa, että kyseessä on kyllä ihan todellinen uusioversio eikä mikään remasterointi.

15.3.2016 15:11

Pc-klassikko System Shockista viime vuonna paljastettu uusioversio on saanut ensimmäisen videon. Uusi pätkä sukeltaakin suoraan itse asiaan ja esittelee noin kahden minuutin edestä varhaista pelikuvaa tuoreesta projektista.

Pelille on nyt myös omistettu omat kotisivut, jotka vahvistavat uusioversion olevan parhaillaan pc:n lisäksi suunnitteilla ainakin myös Xbox Onelle. Kotisivuilta löytyy lisäksi maininta lähestyvästä Kickstarter-kampanjasta, mikä viittaa siihen, että kehittäjä Night Dive Studios on tarvitsemassa hieman vielä lisävaroja saadakseen projektinsa loppuun toivomassaan kuosissa.

Hieman hämmentävästi Night Dive Studios kutsuu uusioversiotaan System Shock: Remastered Editioniksi. Varsinaisen remasteroinnin sijaan kehittäjät kun ovat rakentaneet pelin alusta asti Unity-moottorilla, jonka myötä varsinkin pelin ulkoasu ja käyttöliittymä on samalla uusittu täysin. Kokemuksen pitäisi olla siis sekä hyvin tuttu että myös samalla varsin moderni hieman muunkin kuin vain kepeiden silottelujen ansiosta.

Toiveena Night Dive Studiosilla olisi saada System Shock: Remastered Edition ulos ensi vuonna. Projektia ei kannata sekoittaa parhaillaan Otherside Entertainmentilla valmisteilla olevaan System Shock 3:een. Tai jo aiemmin viime vuonna saapuneeseen System Shock: enhanced Editioniin.

Lisää luettavaa