Pc-pelaajat, iloitkaa! Steamin haastaja GOG Galaxy antaa kyytiä bugisille pelipäivityksille / Uutiset / pelaaja.fi

Pc-pelaajat, iloitkaa! Steamin haastaja GOG Galaxy antaa kyytiä bugisille pelipäivityksille

26.08.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
1
Pc-pelaajat, iloitkaa! Steamin haastaja GOG Galaxy antaa kyytiä bugisille pelipä

Steamille vapaamielisemmän vaihtoehdon tarjoava GOG Galaxy -latauspalvelu valmistelee uutta suurpäivitystään.

Jo beetavaiheeseensa ehtinyt 1.1-päivitys tuo mukanaan liudan uusia ominaisuuksia, joista ehkä eniten kehuja kerää tällä hetkellä mahdollisuus perua peleihin ladatut päivitykset. Pelien suorituskyvylle hallaa tekevät tai muutoin elämää hankaloittavat "parannukset" voi GOG Galaxya käyttäessä kytkeä pois päältä seuraavaa hätäpäivitystä odotellessa. Vastaavaa ominaisuutta on kaivattu viime aikoina muun muassa itse GOG:ia ylläpitävän CD Projektin kehittämän The Witcher 3:n parissa, joten toiminto lienee tervetullut.

– Tiedämme, että päivitykset voivat joskus rikkoa pelejä tai vaikuttaa modien käyttöön. GOG Galaxyn uusin versio antaa käyttäjille enemmän valtaa peliensä ja päivitystensä saralla, GOG:in varatoimitusjohtaja Piotr Karwowski selittää tuoreessa tiedotteessa.

Päivityksen pienempiin parannuksiin lukeutuvat rukkailtu ystävähaku, pienempi sivupalkki, toimivampi suorituskykyoptimointi sekä tauotettavat lataukset. Päivityksen tarkasta sisällöstä voi lukea lisää täältä.

Uusin päivitys on jo ennakkoversioita koneilleen huolivien saatavilla. Lopullisessa muodossaan GOG Galaxy 1.1 saadaan yhtiön mukaan ilmoille "hyvin pian".

Lähde: GOG, PC Gamer, VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Zhinarkos kuva
Zhinarkos

Digitaalinen kauppa puskee yhä enemmän ja enemmän standardin asemaan pelikaupassa, joten on oikein ihailtavaa nähdä tällaisia eroja kauppojen välillä. Ei oikeastaan ole edes oikeastaan niin tärkeää millaisessa laadun ja tarjonnan asemassa kauppa on, vaan että sellainen yksinkertaisesti on olemassa Steamin lisäksi. Vaikka ei minulla GOGista mitään valitettavaa ole, päinvastoin.

Kilpailu on se, joka ajaa tällaisen bisenksen paremmaksi kuluttajan kannalta. Steam voi joko vastata tähän omalla ratkaisullaan tai olla vastaamatta.