Pc-pelaajat saavat odottaa PlayStation-pelejä ainakin vuoden ajan, PlayStation Studios -pomo kertoo / Uutiset / pelaaja.fi

Pc-pelaajat saavat odottaa PlayStation-pelejä ainakin vuoden ajan, PlayStation Studios -pomo kertoo

5.10.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
9

Pc-pelaajat saavat odottaa PlayStation-pelejä jatkossakin, PlayStation Studios -pomo Hermen Hulst kertoo.

Hulst kommentoi PlayStation Studiosin pc-julkaisuja äskettäin antamassaan haastattelusssa. PlayStation Studiosin johtajana toimivan Hulstin mukaan PlayStation-pelien konsoli- ja pc-julkaisujen välillä kuluu jatkossakin vähintään vuoden päivät. Hulstin mukaan poikkeuksen sääntöön muodostavat kuitenkin jatkuvana palveluna toimivat pelit.

– Palvelupelit ovat luonteeltaan hieman erilaisia, koska haluamme rakentaa vahvan yhteisön heti julkaisun aikoihin, joten niiden tapauksissa saatamme julkaista pelit pc:lle ja PlayStationille samaan aikaan, Hulst kommentoi.

Sony on tänä vuonna kasvattanut pc:lle julkaistujen pelien määrää. Vielä tämän syksyn aikana pc-pelaajat pääsevät käsiksi esimerkiksi Sackboy: A Big Adventureen, Marvel's Spider-Man: Miles Moralesiin sekä Uncharted: Legacy of Thieves Collectioniin. PlayStationin johtaja Jim Ryan kertoi myös viime keväänä yhtiön aikovan tuoda puolet julkaisuistaan pc:lle ja mobiililaitteille vuoteen 2025 mennessä.

Lähde: Julien Chiéze

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Varmaan ihan toimiva strategia. Tarjotaan äärimmäisen pientä porkkanaa konsolin hankkineille. Itse pelaisin vain konsolilla vaikka kaikkien alustojen pelit tulisivat heti PC:lle, enkä myöskään ymmärrä miten yksinoikeuksien väheneminen olisi haitaksi asiakkaille. Toki PS on brändännyt itsensä laadukkaiden pelien tuottajana, mutta toisaalta jo se itsessään kannustaa hankkimaan heidän konsolinsa, vaikka PC olisi myös vaihtoehto, koska konsoli takaa lähes poikkeuksetta sujuvan kokemuksen.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Siinä vaiheessa ku tulee PClle niin Sony on tuikannu ulos jo samasta pelistä remaken konsolilla.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

Eli kaikki tulee nyt varmasti sitten PClle. Hyvä tietää.

Käyttäjän ttgreat kuva
ttgreat

Ei mitään järkevää ole tulossa. Microsoft sentään julkaisee pelejä

Käyttäjän Lykos kuva
Lykos

Eli lyhyesti: ei ole mitään syytä enää omistaa kumpaakaan konsolia. Vielä kun tulisivat Gamepassiin ei tarvitsisi koskaan enää edes ostaa yhtään peliä.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Hyvä homma, pleikkafanit toimikoot betatestaajina. Pelit julkaistaan nykyään harvoin valmiina.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Lainaus Refloni

Hyvä homma, pleikkafanit toimikoot betatestaajina. Pelit julkaistaan nykyään harvoin valmiina.

Sonyn pelit julkaistaan yleensä varsin valmiina. En muista milloin olisi viimeksi ollut PlayStation-eksklusiiveissa mitään kovin isoja ongelmia tuon kanssa. Tai no ehkä Days Gone oli suhteellisen buginen julkaisussa.

Käyttäjän Billet kuva
Billet
Lainaus Izmou

[quote="Refloni"]Hyvä homma, pleikkafanit toimikoot betatestaajina. Pelit julkaistaan nykyään harvoin valmiina.[/quote]
Sonyn pelit julkaistaan yleensä varsin valmiina. En muista milloin olisi viimeksi ollut PlayStation-eksklusiiveissa mitään kovin isoja ongelmia tuon kanssa. Tai no ehkä Days Gone oli suhteellisen buginen julkaisussa.

Empä sanoisi noinkaan, osa peleistä on yhtä pugisia kuin muutkin. Sonyn tuntien osia kerkiää tulla ps:lle viisi ennen kuin ne on pc:llä XD.

Käyttäjän Hepii89 kuva
Hepii89

ehkä niitä konsoleitakin saa joskus