Pc-pelaajien omasta E3-tilaisuudesta leivotaan perinnettä / Uutiset / pelaaja.fi

Pc-pelaajien omasta E3-tilaisuudesta leivotaan perinnettä

14.02.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
3
Pc-pelaajien omasta E3-tilaisuudesta leivotaan perinnettä

Pc-pelit ovat ansainneet pysyvän paikan E3-messujen parhaimmiston riveissä.

Viime vuonna ensi kertaa järjestetyn PC Gaming Show -lehdistötilaisuuden on ilmoitettu palaavan lavoille myös tulevan kesän messuilla. Konsolivalmistajien ja suurstudioiden tilaisuuksien vastapainoksi show on nimensä mukaan jälleen pyhitetty pelkästään pc-pelaamiselle, ja tulevan vuoden paketista lupaillaan edellistä tiiviimpää ja ytimekkäämpää kokemusta.

Tilaisuuden osallistujalistaa ei ole vielä paljastettu, mutta kulissien takana hyörivä PC Gamer -julkaisu lupailee jälleen yksinoikeusjulkistusten ja suurpaljastusten täyteistä spektaakkelia. 

Tilaisuus järjestetään messujen yhteydessä Los Angelesissa 13. kesäkuuta iltayhdeksältä Suomen aikaa, ja sitä voi tuttuun tapaan seurata halutessaan suorana verkosta. Viime vuoden showtunnelmia voi odotellessaan muistella alle liitetyn trailerin avulla.

Lähde: PC Gamer, GamesRadar

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Omalla listalla E3 kyllä yksi huvittavimmista ja hirveimmistä pelitapahtumista. Peleille rakennetaan hirvittävä hypetys ja joista toinen toisensa perään osoittautuu lopulta kuitenkin pettymyksiksi. Hyvät pelit eivät ko. tapahtumia kuitenkaan tarvitse.

Viime vuonna tuolla ei tainnut olla mitään muuta mielenkiintoista kuin AMD:n esitys. Saa nähdä mitä tällä kertaa luvassa. Toivottavasti jotain muuta kuin että julkaisijat käyvät vakuuttelemassa miten tärkeä PC-alusta heille edelleen on, vaikka käytännössä se ei missään näykään. Kiinnostun jos esimerkiksi Paradox Interactive ja Creative Assembly kävisivät esittelemässä hieman tulevaa strategia-tarjontaa, CIG Squadron 42, Valve+Khronos Vulkania ja AMD sekä NVIDIA Polaris ja Pascal asiaa.

GDC 2016 ensi kuussa. Tuo kiinnostaa ainakin henkilökohtaisesti huomattavasti enemmän.

Käyttäjän Suora kuva
Suora

Olen vähän samoilla viivoilla kuin edqe edellä. E3 on ennen kaikkea AAA-pelien hypetystilaisuus jossa tarkoituksena ei niinkään ole antaa läpinäkyvää esittelyä pelistä vaan rakentaa tunnevetoinen hypetila jolla huijata kuluttajia. On aivan käsittämätöntä että jotkut pelit saavat jopa pelimedialta palkintoja jonkin trailerin perusteella...

Viime vuoden PC-esitys oli askel oikeaan suuntaan mutta kuitenkin todella tylsä. Sinänsä mitään uutta esiteltävää ei ollut paljon mitään. PC-puolella ei yritetä pysyä piilossa ja sitten tehdä jymy-yllätys hypettämiseksi kuten AAA-markkinoilla on tapana. Pelejä tulee PC:lle ympäri vuotta aivan sitä mukaa kun niitä valmistuu ilman sen tarkempaa markkinointi-koneistoa. Nyttenkin voi käydä tsiigaamassa tigsource-sivuston devlogeista mitä mielenkiintoisia pelejä tulee mahdollisesti ulos tänä ja ensi vuonna.

Kysymys kuuluukin mitä PC-Gamerin täytyy tehdä saadakseen esityksestä E3-sopiva? Indiepuolelta on vaikea julkistaa uusia pelejä "ensi-iltana".

PC Gamer on paras pelisivusto johon olen vuosien aikana törmännyt. Heidän podcastinsa ovat myös mukavaa kuunneltavaa. Suosittelen.

Käyttäjän edqe kuva
edqe
Lainaus käyttäjältä Suora

Kysymys kuuluukin mitä PC-Gamerin täytyy tehdä saadakseen esityksestä E3-sopiva? Indiepuolelta on vaikea julkistaa uusia pelejä "ensi-iltana".

Pidin kyllä sinänä tuosta PC E3 formaatista. Ei traileritykitystä ja tönköillä esityksillä, vaan rennompaa keskustelua. Ehkä joidenkin kehittäjien kohdalla esittelyyn annettu aika oli kuitenkin liian pitkä.

Lainaus käyttäjältä Suora

PC Gamer on paras pelisivusto johon olen vuosien aikana törmännyt. Heidän podcastinsa ovat myös mukavaa kuunneltavaa. Suosittelen.

Mielestäni sivusto on aika heikko. Liikaa höpöhöpö-artikkeleita kunnon asiasisällön sijasta. Liian Windows-keskeinen, kun PC:tä pitäisi mielestäni käsitellä huomattavasti laajemmin. Alkuaikojen alatyylinen Star Citizen mollaaminen jätti myös pysyvät jäljet. Podcastia olen kuunnellut/katsellut ja siinä keskustelu on usein ollut varsin asiallista ja hyvää. Voin suositella sitä itsekin.

Nostoja