Pc-pelaajille ikiomaa lehdistötilaisuusherkkua E3:ssa / Uutiset / pelaaja.fi

Pc-pelaajille ikiomaa lehdistötilaisuusherkkua E3:ssa

2.05.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
3
Pc-pelaajille ikiomaa lehdistötilaisuusherkkua E3:ssa

Kesäkuiset E3-messut kasvattavat lehdistötilaisuuskatalogiaan huimaa vauhtia.

Konsolivalmistajien ja suurten pelitalojen perinteisten lavaspektaakkelien ohella messuilla nähdään tänä vuonna ensimmäistä kertaa koskaan yksin pc-pelaajille pyhitetty tilaisuus. Muiden muassa komponenttivalmistaja AMD:n ja PC Gamer -pelilehden sponsoroimaa tapahtumaa voi seurata Suomessa Twitch-suoratoistopalvelusta tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 17. kesäkuuta. 

Tapahtuman virallisen kotisivun mukaan tilaisuudessa juhlitaan pc-pelaamisen kulta-aikaa ja tutkitaan tulevaisuuden innovaatioita. Verkkosivu lupaa uusien pelijulkistuksien lisäksi uutisia rakastetuista sarjoista ja mielenkiintoisia puheenvuoroja tunnetuilta pc-kehittäjiltä. 

Lavalle kapuavaan pc-maailman sillisalaattiin kuuluvat muiden muassa Blizzard Entertainment, Humble Bundle, Star Citizenistä tuttu Cloud Imperium Games, Cities: Skylinesin julkaissut Paradox Interactive, Gears of Warin luonut Cliff Bleszinski ja myös oman tilaisuutensa messuilla järjestävä Square Enix. Koko listan voi lukaista läpi lähdelinkin takaa.

Kolmituntinen tapahtuma kattaa Suomessa aamuyön pikkutunnit kolmesta kuuteen aina yhtä käytännöllisen aikaeron seurauksena.

Lähde: PC Gaming Show, Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Suora kuva
Suora

Jees, vaihdoin boxilta PC:lle jo kauan sitten eikä noihin valtavirran AAA-peleihin ole oikein kiinnostusta löytynyt. Varsinkin nykyään tuntuu että AAA-markkinoilla ei tapahdu mitään uutta ja kaikki kierrättävät samoja kaavoja... Indiepeleistä löytyy kyllä kamaa joka lähtöön eikä ole loppuakseen! :) Ja tämän hetken paras multiplayer-fps Insurgency on vain PC:llä. Itseäni kiihottaa uudet innovaatiot paljon enemmän kuin suuren luokan teokset vaikka eivät olisikan niin siistittyjä.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn
Lainaus käyttäjältä Suora

Jees, vaihdoin boxilta PC:lle jo kauan sitten eikä noihin valtavirran AAA-peleihin ole oikein kiinnostusta löytynyt. Varsinkin nykyään tuntuu että AAA-markkinoilla ei tapahdu mitään uutta ja kaikki kierrättävät samoja kaavoja... Indiepeleistä löytyy kyllä kamaa joka lähtöön eikä ole loppuakseen! Ja tämän hetken paras multiplayer-fps Insurgency on vain PC:llä. Itseäni kiihottaa uudet innovaatiot paljon enemmän kuin suuren luokan teokset vaikka eivät olisikan niin siistittyjä.

Samaa mieltä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tämä on varsin positiivinen asia.

Nostoja