Pc-roolipelattavalle piisaa taas tilausta – Pathfinder: Wrath of the Righteous rahoitettiin jo moninkertaisesti

Uusi Pathfinder pärjäilee sekin Kickstarterissa.

10.2.2020 17:04

Reilun vuoden takainen Pathfinder: Kingmaker on tehnyt selvästi vaikutuksen roolipelikansaan. Pelin seuraaja Pathfinder: Wrath of the Righteous suuntasi Kickstarteriin aiemmin viime viikolla 300 000 dollarin joukkorahoitustavoitteen kera, ja nyt vajaassa viikossa koossa on mukavat 900 000 taalaa.

Jo pelkällä minimitavoitteella Wrath of the Righteousista on lupailtu kehittäjien unelmoivan skaalan ja laadun saavuttavaa kokemusta. Lisärahoituksella mukaan ollaan kuitenkin saamassa nyt kuitenkin lisää sisältöä ja ominaisuuksia. Näihin lukeutuvat ainakin yksi lisärotu jo kymmenen vahvistetun lisäksi, ratsain käytävät taistot, uusi Warpriest-luokka, kamppailessa irtoavat raajat, kaksi tuoretta Mythic-polkua ja uusi toverihahmo.

Rahoitusaikaa on myös vielä aina maaliskuun 11. päivään asti, joten kasvumahdollisuuksiakin vielä löytyy. Hiljalleen vahvistuksensa ovat saamassa kehittymät eläinkumppanit, minkä jälkeen kehittäjä Owlcat Gamesin onkin taas aika julkistaa uusia virstanpylväitä. 

Alustavissa suunnitelmissa Pathfinder: Wrath of the Righteous olisi määrä saada ulos kesällä 2021. Peli ei ole varsinaisesti suoraa jatkoa Kingmakerille, vaan seuraa tapahtumiltaan myöskin Wrath of the Righteous -nimeä kantavaa Pathfinder-pöytäroolipelikampanjaa. Oman kuningaskunnan rakentamisen sijaan siinä pääpaino on demoni-invaasion torjuminen.

Lähde: Kickstarter

Lisää luettavaa