Pc-roolipeli Torment: Tides of Numeneran kaunis pelimaailma loistaa uudella videolla / Uutiset / pelaaja.fi

Pc-roolipeli Torment: Tides of Numeneran kaunis pelimaailma loistaa uudella videolla

22.05.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3
Torment: Tides of Numeneran kaunis pelimaailma loistaa uudella videolla

Pc-roolipeli Torment: Tides of Numenerasta on saatu uutta liikkuvaa kuvaa, joka esittelee ennennäkemätöntä pelimaailmaa.

Torment: Tides of Numenera on Wasteland 2:n kehittäneen InXile Entertainmentin henkinen seuraaja palkitulle Planescape: Tormentille. Kehittäjien tavoitteena on luoda syvällinen roolipelikokemus, joka rakentuu neljälle peruspilarille. Yksi peruspilareista on mielikuvituksellinen ja upea pelimaailma, jota pyritääkin tuomaan esille uudella videolla:

Windowsille, Macille ja Linuxille kehitettävän Torment: Tides of Numeneran on määrä saapua alpha- ja betatesteihin vielä tämän vuoden aikana. Lopullisen pelin julkaisuaikataulusta ei tällä haavaa ole tietoa. Lähes viiden miljoonan dollarin joukkorahoituksen keränneen Torment: Tides of Numeneran kehitystyötä on mahdollista tukea edelleen pelin verkkosivuilla.

Lähde: InXile

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Pelin loresta kiinnostuneet: http://www.numenera.com/

Menestyneitä Kickstarter-projekteja molemmat.

Käyttäjän Rainbow_Dazed kuva
Rainbow_Dazed

Tätä tuli aikoinaan tuettua Kickstarterissa summalla jolla sai sekä pelin että tukun lisäsisältöä. En ole rohjennut lukea tiedote-maileja kehitystyöstä enkä katsoa videoita ettei vaan tulisi liikaa infoa tai vääränlaisia odotuksia niiden pohjalta. Tämän kuitenkin katsoin ja näyttää tosi hyvältä! Mukava tietää että jossain kohden tulevaisuutta pääsee tätäkin pelailemaan. :)

Käyttäjän edqe kuva
edqe
Lainaus käyttäjältä Rainbow_Dazed

Tätä tuli aikoinaan tuettua Kickstarterissa summalla jolla sai sekä pelin että tukun lisäsisältöä.

Onneksi löytyy teitä, jotka tekivät tämänkin pelin mahdolliseksi.

Peli vaikuttaa todella hyvältä ja erinomaista jatkoa viime aikaisille roolipeleille; D:OS, Wasteland 2, Pillars of Eternity ja The Witcher 3. Toivottavasti saadaan Torment: Tides of Numenera ja Pillars of Eternity kaikille mahdollisille alustoille mobiililaitteista lähtien.