Pc:llä jo hehkutettu Beat Saber sivaltaa loppukuusta PS4:llä / Uutiset / pelaaja.fi

Pc:llä jo hehkutettu Beat Saber sivaltaa loppukuusta PS4:llä

9.11.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Pc:n virtuaalitodellisuuspelaajia huitelutoiminnallaan jo tehokkaasti lumonnut Beat Saber on päivätty PlayStation 4:lle. Konsolipuolella PlayStation VR:n ja Move-kapuloiden varassa pelattava rytmipeli ilmestyy 20. marraskuuta

PS4-versiota varten kehittäjä Beat Games kertoo luoneensa Beat Saberiin oman yksinpelikampanjansa, minkä ohella PlayStation-versiosta löytyy viisi yksinoikeusbiisiäkin. Mikäli hallusta ei löydy myöskään kahta Move-ohjainta, onnistuu pelaaminen sivaltamalla vastaan lentäviä nuotteja yhdellä kädellä.

Laajennussuunnitelmia pelin suhteen myös on. Jonkin verran PS4-julkaisun jälkeen tulossa on kymmenen biisin kokoinen laajennuspaketti, joita pitäisi ilmetä myöhemminkin lisää tasaisin väliajoin.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Jess, tätä on odotettu! Tetris Effect saa julkaisunsa tänään ja tuo sitten pian perässä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tätä olisi kyllä hienoa päästä testaamaan... Itse asiassa ostin Xbox One X:n ja myöhemmin tajusin, että samalla hinnalla olisi saanut melkein kaksi PS VR:ää... Ei se rahasta enää siis kiinni olisi ja varmasti olisi merkittävämpi hyppäys ollut kuin X:n pieni teholisäys.

Olkoonkin että X on ylivoimaisesti paras konsoli monellakin tapaa tässä sukupolvessa: tehojen lisäksi hiljaisuus tosi iso plussa. PS Pro vieressä huutaa kuin pieni sika vaikka pölyjä sisältä poisteleekin. Ominaisuus eikä vika siis. Onen käyttis on yhä toki se ärsyttävin vaikka siihenkin varmasti taas tottuu kun joutuu enemmän käyttämään.

Nostoja