Creative Assemblyn yli kymmenvuotias strategiapeli Rome: Total War on yllättäen saapumassa uudelle alustalle. Tulevan syksyn aikana peliä pitäisi olla mahdollista pelata vielä iPadeilla, joille sen on kääntämässä englantilaisstudio Feral Interactive.

Feral on luvannut, että se pystyy tuomaan Rome: Total Warin kannettavaan kuosiin ilman minkäänlaisia kompromisseja. Applenkin tableteilla nauttimaan päästään siis alkuperäispelin tarjoamasta täysistä kampanjamahdollisuuksista kuten myös sen kaikista 11 pelattavasta osapuolesta. Pelin kosketusnäyttökontrollienkin pitäisi tuntua luontevilta ja uskollisilta alkuperäiseen pc-versioon nähden.

Pelaamaan peliä pitäisi päästä niin ensimmäisen sukupolven iPad Air- ja iPad mini 2 -malleilla, kuten myös kaikilla myöhemmilla iPad-inkarnaatioilla.

Rome: Total Warin laajennukset Barbarian Invasion ja Alexander ovat nekin saavassa ajan myötä vielä myös iPad-sovituksensa. Tarkoituksena Feralilla ja julkaisija Segalla olisi kuitenkin tuoda ne saataville vasta myöhemmin lähitulevaisuudessa.

Lähde: Feral Interactive

Lisää luettavaa