PCpelaaja siirtyy verkkoon / Uutiset / pelaaja.fi

PCpelaaja siirtyy verkkoon

12.03.2007 // Kirjoittanut: otto_pelaaja
42

H-Town Oy lopettaa PCpelaaja-lehden julkaisemisen paperimuodossa, ja lehden tuotantoon käytetyt resurssit kohdistetaan verkkosisällön tuottamiseen. Samalla H-Town Oy ryhtyy tuottamaan Peliplaneetta.net-sivuston sisältöä.

Peliplaneetta.net on Suomen suosituin peliaiheinen verkkopalvelu, jonka sisällöntuotantoryhmän päätoimittajaksi siirtyy PCpelaajan päätoimittaja Miika Huttunen. Sisällöntuotantoon panostetaan vahvasti:

– Kilpailu tietokonepeliaiheisesta sisällöntuotannosta kiristyy jatkuvasti, joten siirrämme voimavaramme sellaiseen mediatuotteeseen, joka on etulyöntiasemassa kilpailijoihimme nähden, H-Town Oy:n toimitusjohtaja Petteri Moisio sanoo.

– Tahdomme tarjota myös tietokonepelaajille mahdollisimman monipuolista ja laadukasta sisältöä, kuten päivittäistä uutisointia ja ajankohtaisia peliarvosteluja. Peliplaneetta.net-sivuston kaikille avoimet tiedostoalueet ovat palvelu, jota muut kotimaiset verkkopalvelut eivät tarjoa, sanoo H-Town Oy:n sisältöjohtaja Lassi Kurkijärvi.

H-Town Oy ottaa lähiaikoina yhteyttä PCpelaajan tilaajiin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Toivottavasto Peliplaneetan rentoa kirjoittelua uutisoinnin ja artikkeleiden osalta ei tapeta. Tulen muuten puremaan H-Townin väkeä varpaista.

:)

Käyttäjän LassiK kuva
LassiK

Peliplaneetta jatkaa samalla linjalla kuin ennenkin. Tarkoituksena on, että muutos näkyy käyttäjille vain entistä nopeampana päivitystahtina ja ajankohtaisuutena.

Käyttäjän Pyramidhead kuva
Pyramidhead

Tuleeko Pelaajaan sitten PC-pelit takaisin? Minulle kyllä kelpaisi kunhan eivät vie liikaa tilaa muulta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

(himopelaaja)

Kun mulle tulee tuo pelaaja lehti, Niin olen käynyt aina ostamassa myös PC pelaajan. Pitäähän sitä tietää myös mitä PC rintamalla tapahtuu ja mitä pelejä julkaistaan. Vaikka ei ne kyllä tällä kokoonpanolla enää pyörikään.

Käyttäjän Haamu kuva
Haamu

Mitäs tapahtuu näille, jotka tilaavat Pcpelajaa. Esim minulle. :(

Käyttäjän LassiK kuva
LassiK

Tarkoituksena on, että Pelaaja pysyy konsolipelien erikoislehtenä.

PC-sisältö tuotetaan jatkossa verkkoon ilmaiseksi kaikkien luettavaksi.

Käyttäjän LassiK kuva
LassiK

Kuten uutisessa sanotaan, H-Town ottaa pian yhteyttä kaikkiin PCpelaajan tilaajiin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

:D hauskaa. Tilasin ilmaislehden jouluks ja sit he halus mut tilaajaks. No, tietenkin suostuin kun sain niin halvalla seuraavan vuoden lehdet, mut sit harmittelin et armeijan aikana ei paljo niitä ehtis lukemaan, mutta onneksi kävi näin.

Kiitän kaikkia PCPelaajan tekijöitä hyvästä sisällöstä ja toivotan teille hyvää jatkoa nettirintamalla. Olisin todellakin halunnut huhtikuun lehden STALKERin takia :(

No, saa nähdä mitä herrat ovat päättäneet ;)

Käyttäjän Yanathan kuva
Yanathan

Lehtenä sitä pitää lukea sanon minä! Murr...
Kunhan pidätte Pelaaja-lehden lehtenä niin kaikki on hyvin :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

http://www.peliplaneetta.fi/

Arvasin!