Pelaaja 144: Voitto kotiin suomalaisvahdeilla, lupaa NHL 15 -tuottaja / Uutiset / pelaaja.fi

Pelaaja 144: Voitto kotiin suomalaisvahdeilla, lupaa NHL 15 -tuottaja

5.09.2014 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
3

Pelaaja-lehden syyskuun numero 144 on ilmestynyt. Sen sivuilla haastatellaan muun muassa EA Sportsin Andy Agostinia, joka on NHL-pelisarjan pitkäaikainen tuottaja.

Pistimme miehen koville NHL 15 -aiheisilla kysymyksillä, totta kai hieman sinivalkoiset lasit silmillä. EA Sports nimittäin listasi Tuukka Raskin ja Pekka Rinteen vain NHL 15:n viidenneksi ja neljänneksi parhaaksi maalivahdiksi, kun taas listan kärjessä komeilee Ruotsin Henrik Lundqvist. Mitäs pelleilyä nyt tuollainen on?

- Me emme voi itse vaikuttaa pelaajien kykypisteisiin, meillä on ihan omat ihmiset sitä varten! Pekka Rinne oli viime vuonna paljon loukkaantuneena. Tuukka Rask voitti viime vuonna parhaalle maalivahdille jaettavan Vezina-palkinnon, joten hänellä meni kyllä hyvin. Ainahan tällaiset listaukset aiheuttavat parranpärinää. Tiimimme kuitenkin analysoi pelaajat tarkkaan heidän tilastojensa perusteella, ja yritämme olla mahdollisimman puolueettomia. Sen voin kuitenkin luvata, että jos sinulla on Rinne tai Rask maalivahtina, voitat paljon pelejä, Agostini vakuutteli Pelaajalle.

NHL 15 -haastattelun ja muun muassa Civilization: Beyond Earthin, Dragon Age: Inquisitionin, Quantum Breakin ja Assassin's Creed Roguen ennakot voi lukea kokonaisuudessaan syyskuun Pelaaja-lehdestä 144, joka on nyt saatavilla hyvin varustetuista Lehtipisteistä kautta maan!

Tutustu tästä lehden muuhun sisältöön!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Jos vaan änäriä seuraa, niin on Lundqvist parempi (ellei jopa liigan paras) mokke kuin kukaan suomalainen ja kuuluu ehdottomasti top-3:een vähintään.

Käyttäjän Tamminen kuva
Tamminen

Naureskelin hetken Pelaajan twiitille: "Pelaaja 144: Lundqvist muka kovempi kuin Rinne ja Rask?" ^^ Juu, kyllä "Lundqvist" on kovempi maalivahti, vaikka kuinka ruotsalainen olisi.

Käyttäjän Ville Arvekari kuva
Ville Arvekari
Lainaus käyttäjältä Tamminen

Naureskelin hetken Pelaajan twiitille: "Pelaaja 144: Lundqvist muka kovempi kuin Rinne ja Rask?" ^^ Juu, kyllä "Lundqvist" on kovempi maalivahti, vaikka kuinka ruotsalainen olisi.

Totta kai sitä kotiinpäin vedetään sinivalkoisin lasein :D