Pelaaja 228: Testissä kymmenen rentouttavaksi väitettyä peliä – "useampi peli onnistui aidosti parantamaan päivääni" / Uutiset / pelaaja.fi

Pelaaja 228: Testissä kymmenen rentouttavaksi väitettyä peliä – "useampi peli onnistui aidosti parantamaan päivääni"

6.12.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
2
Pelaaja 228: Testissä kymmenen rentouttavaksi väitettyä peliä – "useampi peli onnistui aidosti parantamaan päivääni"

Pelaaja-lehden joulukuun numero 228 on kaupoissa. Joulun kovimman lukupaketin kääreiden sisältä paljastuu muun muassa suurkatsauksemme hyvän mielen peleihin, joilla voi hetkellisesti paeta pahaa maailmaa.

Videopelejä on usein solvattu paheelliseksi eskapismiksi, jonka avulla pääsee pois ankeasta todellisuudesta. Kun ekokatastrofit, loppumattomat pandemiat ja avaruudessa pörräävät miljardöörit puskevat ankeusmittaria maksimilukemiin, todellisuuspaolle on kuitenkin todella tarvetta. Kuinka tehokkaasti olo paranee, kun pelattavaksi otetaan ainoastaan rentouttaviksi väitettyjä pelejä? Terapiaseikkailua varten valitsimme kymmenen peliä, joiden tuli täyttää yksinkertaiset kriteerit.

– Tärkeintä oli, että niiden tekijöiden tai niitä testanneiden pelaajien tulisi väittää niitä kivoiksi ja rentouttaviksi kokemuksiksi, ja haussa oli erityisesti pienempiä ja tuntemattomampia teoksia. Jokaisen pelisession jälkeen punniskelin tuntemuksiani. Alkoiko helpottaa? Tuntuiko paremmalta? Useampi peli onnistui aidosti parantamaan päivääni, vaikka joukossa oli muutama ikäväkin yllätys, kuvailee testaajamme Janne Pyykkönen.

Kymmenen pelin testin voi lukea kokonaisuudessaan Pelaaja-lehden joulukuun numerosta 228. Osta irtonumero alta digitaalisena tai Pelaaja Shopista paperisena – sekä laita tulevat numerot tilaukseen! Löydät lehden myös hyvin varustetuista Lehtipisteistä kautta maan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Thatgamecompanyn pelit ovat yleensä aina rentouttavaa meininkiä. Myös esim. Alto-sarja myös varsin aivot narikkaan kamaa.

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Oli hauskimpia juttua vähään aikaan. Pyykkönen onnistui hyvin kuvamaan peljä, ja jutun lukemisesta tuli jo kevyempi olo.

Nostoja