Pelaaja Extra on täällä – syväluotaavia erikoisartikkeleita vaivaisen kahvikupposen hinnalla! / Uutiset / pelaaja.fi

Pelaaja Extra on täällä – syväluotaavia erikoisartikkeleita vaivaisen kahvikupposen hinnalla!

30.04.2019 // Kirjoittanut: Toimitus
20
Pelaaja Extra – syväluotaavia erikoisartikkeleita vaivaisen kahvikupposen hinnalla

Pelaaja Extra on täällä!

Pelaajan uusi maksullinen verkkopalvelu tarjoilee kävijöilleen pitkiä peliaiheisia erikoisartikkeleita. Vaivaisen kahvikupposen hinnalla voit lunastaa itsellesi lukuelämyksiä, joiden vertaista verkosta on vaikea löytää.

Extran myyntivalttina toimivat yksinoikeudella sitä varten kynäillyt erikoisjutut, joista ensimmäinen on Janne Pyykkösen artikkeli peligrafiikan mullistavasta tekoälyvallankumouksesta.

Palvelu toimii myös vaihtoehtoisena jakelukanavana jo lehdessä julkaistuille erikoisartikkeleille, joista tuoreimmat löytyvät jo linjoilta. Toiveita ja ehdotuksia palvelun sisällöstä voi myös osoittaa suoraan osoitteeseen pelaajaextra(at)pelaaja.fi!

Pelaaja Extran löydät osoitteesta extra.pelaaja.fi!

Huomioithan, että Pelaaja Extra on erillinen sisältöpalvelu Pelaaja.fistä ja vaatii täten erilliset käyttäjätunnukset.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Eli myydään yksittäisiä uutisia 2-3€ hinnalla ?

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

Hahahaaa. Ei muuta kuin doa ja rip.

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

Nyt on kyllä jo munkkikahvin hinta. Vähän nihkeältä tuntuisi maksaa yhdestä artikkelista jonka ainoa arvo on juttu itsessään. Jostain laitetestistä summan voisi maksaakin koska sen perusteella voisi tehdä oikean ostopäätöksen eli jotain konkreettisempaakin hyötyä.

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick
Lainaus frozen

Eli myydään yksittäisiä uutisia 2-3€ hinnalla ?

Voisin kuvitella, että jutuissa on hiukan uutista enemmän sisältöä ja uniikkeja juttuja mitä ei muualta löydä. Ei niistä muuten rahaa voisi pyytää, kun ne voisi lukea muualta ilmaiseksi.

Eipä silti, itsekin vastasin taannoiseen kyselyyn maksullisista artikkeleista, että en aio niistä maksaa, vaikkakin ymmärrän miksi niistä rahaa pyydetään. Eipä yllättänyt, että kyselyn perään tehdään maksullisia juttuja, vaikkakin vastaanotto niitä kohtaan taisi olla jokseenkin negatiivinen.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Onneksi en juo kahvia. Enkä maksa verkkoartikkeleista.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus Boblick

[quote="frozen"]Eli myydään yksittäisiä uutisia 2-3€ hinnalla ?[/quote]Voisin kuvitella, että jutuissa on hiukan uutista enemmän sisältöä. Eipä silti, itsekin vastasin taannoiseen kyselyyn maksullisista artikkeleista, että en aio niistä maksaa, vaikkakin ymmärrän miksi niistä rahaa pyydetään. Eipä yllättänyt, että kyselyn perään tehdään maksullisia juttuja, vaikkakin vastaanotto niitä kohtaan taisi olla jokseenkin negatiivinen.

Sen ymmärtäisin jos vaikka pitäisi maksaa että saa kuukauden vaikka nuo kaikki katsoa mutta yksittäiselle uutiselle nuo hinnat on naurettavia

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Kilpaileva lehti - jota myös välillä luen - pitää sisällään samanlaisia artikkeleita. Niin kauan kuin Pelaaja-lehti tarjoaa samat artikkelit tilaajille, niin en voi valittaa. Tosin mikään artikkeli tuskin on niin kiinnostava, että siitä erikseen maksaisin...

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Jotkut noista artikkeleista olen lukenutkin paperilehden puolella, eikä niiden tasossa ole valittamista. 2-3 euroa kappale tuntuu silti aika suolaiselta hinnalta.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Eipä tämä kai keneltäkään ole pois, mutta ei ainakaan allekirjoittaneelle tunnu myöskään millään tavalla houkuttelevalta tässä muodossa.

Palautteena ainakin seuraavanlaisia asioita:

  • Artikkelin mittaluokka tulisi selvitä jollain tavalla jo esikatselusta. Jos maksaisin artikkelista 2,90€, niin haluaisin ehdottomasti tietää jollakin tavalla kuinka laaja katsaus on kyseessä esitettyyn aiheeseen. Esim. jotkut väliotsikot marginaaliin näkyviin, että artikkelin runko on jotenkin hahmotettavissa. Pelkkä otsikko ja muutama alkusana on kuin ostaisi sikaa säkissä.

  • Jos artikkeli on julkaistu myös lehdessä, niin pitäisi olla maininta missä numerossa se sijaitsee. Varsinkin kun näitä alkaa karttua kymmeniä, niin kauanko ihmiset muistaa mitkä artikkelit on näitä uniikkeja ja mitkä on tullut jo luettua lehden sivuilta?
  • 1,90-2,90€/kpl, mutta mites vaikka 10€/kk ja vapaa lukuoikeus? Vai tuleeko siitä liikaa paineita sen suhteen, että sisältöä pitäisi sitten myös tulla säännöllisesti?
  • Esim. teknologian uudet tuulet, jota tämä ensimmäinen artikkeli edustaa ei ole ehkä sellainen aihe jonka lukemisesta maksaisin. Se tuntuu enemmän sellaiselta uutismatskulta, josta kyllä saa halutessaa tietoa muutenkin.
  • Kunnianhimoa kaivataan. Lehden formaatti on nyt syytä unohtaa, koska nettiinhän mahtuu tekstiä. Aiheeksi rohkeasti vaikka kokonaisen peligenren historiikki tyyliin Gamasutran loistava The History of CRPG's (ilmaiseksi luettavissa btw). Tietenkään tuollaista ei tarvitse myydä millään kolmen euron kertamaksulla, vaan Gamasutrankin artikkeli on jaettu kolmeen osaan, eli sarjamuotoisella tyylillä lukijan voisi sitouttaa palveluun pitemmäksi aikaa. Jos saa heittää ehdotuksia, niin esim. hiippailupelien historiasta voisin lukea kunnon syväluotaavan artikkelisarjan.
Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Hmm... no joo. Idea on sinänsä ihan hyvä ja onhan se hyvä että uusia juttuja mietitään. Näistä on vain hankala sanoa mikä olisi sen rahan arvoinen. Maksullisista artikkeleista itse kaipaa ainakin syvempää läpi käyntiä kuin referaattia googlen tuloksista. Historiikki on siis aivan liian kapea näkökulma.
Pitäisi olla artikkelia varten tehtyjä haastatteluja, kyselyitä, tilastoja, testejä, tms. mikä artikkelin aiheeseen nyt sopiikaan. Ilman että tiedän artikkelista mitään, se tuntuu Pyykkösen sunnuntai-illan harrastukselta. Siis en tarkoita että se välttämättä sitä olisi, mutta viittaan tällä samaan mitä Haerski tuossa jo kirjoitti.

Tosin vähän ihmettelen mitä tällä haetaan. Ymmärtääkseni Pelaajan kohderyhmä on suhteellisen nuori, niin voisin kuvitella että sieltä ei montaa ostoa tule. En toki tiedä, eikä tämä ole edes varsinaisesti palaute, naputtelen vain ajatuksiani näppäimistöllä.

Ja tottahan toki me kaikki ollaan ammattilaisia ja meillä on takana tilastodataa jolla koko idea voidaan torpata pelkällä vilkaisulla :)

Nostoja