Pelaaja jätti työpaikkansa tehdäkseen rahaa Diablo III:ssa. Päivitys pilasi kaiken. Jättääkö vaimo? / Uutiset / pelaaja.fi

Pelaaja jätti työpaikkansa tehdäkseen rahaa Diablo III:ssa. Päivitys pilasi kaiken. Jättääkö vaimo?

21.06.2012 // Kirjoittanut: Valtteri Hyttinen
5

Diablo III nousi nopeasti huippusuosituksi verkkopeliksi, jolla on miljoonapäinen pelaajakunta. Pelin sisäinen huutokauppa toimii virtuaalikullalla, mutta vastikään lisätyn ominaisuuden myötä myös oikean maailman rahalla. Huutokaupassa myydään ja ostetaan virtuaalivarusteita pelihahmoille.

Blizzardin Diablo III -keskustelupalstalle on julkaistu surkuhupaisa tarina hieman turhan optimistisesta näkemyksestä huutokaupan toimivuudesta. Thxyoutoo-niminen käyttäjä kertoo seuraavaa:

- En ole vielä kertonut tästä vaimolleni, mutta jätin työpaikkani viime viikolla farmatakseni varusteita ja myydäkseni niitä oikean valuutan huutokaupassa. Sen tarkemmin tulojani paljastamatta, voin kertoa, että me olisimme tulleet toimeen ERITTÄIN leveästi.

- Kuinka ollakkaan, Blizzardin tuorein päivitys pudotti pelihahmoni tekemää vahinkoa niin paljon, etten enää kykene hamstraamaan varusteita vanhaan tahtiin. Eikä siinä vielä kaikki. Hinnatkin alkavat tippua hurjaa tahtia, koska pelin varusteiden suunnittelu on huonoa. Kukaan ei enää halua ostaa niitä huutokaupasta.

- En voi enää saada työpaikkaani takaisin, enkä hankkia elantoani oikean rahan huutokaupassa. Korjatkaa pelinne Blizzard tai elämäni on pilalla. Vaimoni tulee todennäköisesti jättämään minut.

Käsittämätön peliliike voi olla puhdas internet-trollaus, mutta silti pelottava silmäys ihmisen typeryyteen. Vaikka kyseinen kohtalo osoittautuisikin huijaukseksi, löytyy miljoonista pelaajista varmasti aitojakin kohtaloita. Ei voi kuin ihmetella.

Lähde: NeoGaf, Blizzard

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän VivaEmptiness kuva
VivaEmptiness

Not sure if serious... Toivottavasti kuitenkin ihan trolli, jos ei niin omaa hölmöyttähän tuo vaan on.

Käyttäjän mrrightclick kuva
mrrightclick

Nyt on kyllä niin trollollolololo että hävettää.
Ja voi uutistaso. Lisää uutisia Diablo 3 general talk foorumeilta!

Lainaus

"Ok guys, just wanted to update everyone.

I was pumping myself up to break the news to my wife after dinner. I really wanted to do it. But over dinner she told me that her Father is in critical condition. This may sound weird and scumbaggy, but her father is loaded and she is the only heir. So we won't be hurting financially.

I think what I will do is wait for this whole father thing to blow over before telling her because she is already very devastated. I'm just going to leave early each morning and pretend to go to work. I'll probably just hang out at a Starbucks and use their internet connection to play for a few hours before going back home.

This has been a very terrible week for my wife and myself."

Ja muoks muoks:
Herran postihistoriakaan ei ole imartelevimmasta päästä:
http://eu.battle.net/d3/en/search?f=post&a=GeorgeBush%231467&sort=time

Käyttäjän Kapache kuva
Kapache

Luonto karsii heikoimmat.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Hieno ihminen, olisipa totta.

Käyttäjän vsts kuva
vsts

Huono rölli on huono. Tosielämä on tarua ihmeellisempää, mutta tuskin tuollaista on käynyt. Silti, jos on... potku kiville, avioero ja taloudellinen vararikko on vähintä mitä hän ansaitsee moisesta idiotismista. :D