Pelaaja jätti työpaikkansa tehdäkseen rahaa Diablo III:ssa. Päivitys pilasi kaiken. Jättääkö vaimo?

Hurjapäinen Diablo III -fani jätti työpaikkansa tehdäkseen rahaa suosikkipelin huutokaupassa. Blizzardin päivitys pilasi kaiken ja vaimo uhkaa jättää.

21.6.2012 09:38

Diablo III nousi nopeasti huippusuosituksi verkkopeliksi, jolla on miljoonapäinen pelaajakunta. Pelin sisäinen huutokauppa toimii virtuaalikullalla, mutta vastikään lisätyn ominaisuuden myötä myös oikean maailman rahalla. Huutokaupassa myydään ja ostetaan virtuaalivarusteita pelihahmoille.

Blizzardin Diablo III -keskustelupalstalle on julkaistu surkuhupaisa tarina hieman turhan optimistisesta näkemyksestä huutokaupan toimivuudesta. Thxyoutoo-niminen käyttäjä kertoo seuraavaa:

– En ole vielä kertonut tästä vaimolleni, mutta jätin työpaikkani viime viikolla farmatakseni varusteita ja myydäkseni niitä oikean valuutan huutokaupassa. Sen tarkemmin tulojani paljastamatta, voin kertoa, että me olisimme tulleet toimeen ERITTÄIN leveästi.

– Kuinka ollakkaan, Blizzardin tuorein päivitys pudotti pelihahmoni tekemää vahinkoa niin paljon, etten enää kykene hamstraamaan varusteita vanhaan tahtiin. Eikä siinä vielä kaikki. Hinnatkin alkavat tippua hurjaa tahtia, koska pelin varusteiden suunnittelu on huonoa. Kukaan ei enää halua ostaa niitä huutokaupasta.

– En voi enää saada työpaikkaani takaisin, enkä hankkia elantoani oikean rahan huutokaupassa. Korjatkaa pelinne Blizzard tai elämäni on pilalla. Vaimoni tulee todennäköisesti jättämään minut.

Käsittämätön peliliike voi olla puhdas internet-trollaus, mutta silti pelottava silmäys ihmisen typeryyteen. Vaikka kyseinen kohtalo osoittautuisikin huijaukseksi, löytyy miljoonista pelaajista varmasti aitojakin kohtaloita. Ei voi kuin ihmetella.

Lähde: NeoGaf, Blizzard

Lisää luettavaa