Pelaaja-lehden 200. numero lähestyy – äänestä lehden historian komeinta kansikuvaa! / Uutiset / pelaaja.fi

Pelaaja-lehden 200. numero lähestyy – äänestä lehden historian komeinta kansikuvaa!

8.04.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
15
Pelaaja-lehden 200. numero lähestyy – tule ja äänestä lehden historian komeinta kansikuvaa!

Pelaajan suuri kansikuvaäänestys 2019

Pelaaja-lehden työn alla oleva toukokuun numero on jo lehden 200. numero! Sen myötä etsimme lukijoiden suosikkikansikuvaa 200-numeroisen historiamme varrelta. Omaa suosikkikanttaan voi äänestää 19. huhtikuuta asti, ja tulokset paljastetaan luonnollisesti 200. numerossa!

Äänestä suosikkakanttasi täällä!

(Äänestäminen vaatii Google-tilin)

P.S. Numerosta 80 eteenpäin kansia voi tutkailla suurempana Facebook-albumistamme.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Pelaaja #40, jossa on Dead or Alive -tyttö! No ehkä ei kuitenkaan. Sikäli turha äänestys, että useimmilla meistä paras kansi määräytyy oman suosikkipelin mukaan. Äänestin lopulta Pelaaja #108:a, koska Trials Evolution on hiton kova peli, pelissä on tyylikäs kansi ja Pelaaja-lehden omat otsikot on sijoiteltu siihen nätisti.

Käyttäjän Agathon kuva
Agathon

Muistan vieläkin silloin alussa, miten tilaajat saivat niitä hienoja erikoiskansia. Pleikkari 3 kansi, Halo 3 kansi. Ai perhanata ne oli nättejä!

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Saako noista mitenkään isompia kuvia? Hankala päättää hienointa kantta kun joutuu tihrustamaan niitä 260 x 330 resoluutiolla. Teksteistä voi lukea lähinnä lehden nimen.

Täältäkin ääni lempipelille. Ei jonkun random pyssymiehen poseeraus mitään suurempia tunteita herätä, ellei ole pelannut peliä.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Kulttuurimiehenä Pelaaja #40, tuollaisia kansia ei nykyään enää näe. Olisin äänestänyt erästä Tomb Raider kantta, mutta se kansi taisi olla ainoastaan irtonumerossa joten se lienee syy ettei se ole tuolla. Katkera siitä vieläkin olen, mutta taisi tilaajille sentään olla juliste mukana.

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Uusimman numeron kansi oli kyllä törkeen hieno

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Omasta mielestä kaikki Metal Gear Solid -kannet ovat upeita ja voiton vie MGS2:n täys punainen kansi.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Muistan jo aikoinaankin ihastelleeni kovasti Spider-Man 2 -kantta vuodelta 2014. Muuten alkupään kannet eivät mitään kovin komeita olleet, kunnes lehden tyyli sitten muuttui ja alkoi jonkin aikaa käsittelemään pelkästään konsolipelejä.

Olen myös huomannut pari kertaa kuinka Pelaajalla ja Pelitillä sattunut tismalleen samat kannet samaan aikaan. :)

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Numerot jo ehdin unohtaa, mutta oli kyllä vaikea valita, Mario Kart 8, Alan Wake ja BioShock kansien väliltä, oli myös muutama muu hyvä. Mario Kart 8 kansi sai äänen värikkään, dynaamisen, mutta selkeän presentaation vuoksi.

Käyttäjän Erkkade kuva
Erkkade

En muista enää lehden numeroa, mutta Fallout New Vegasin kansi, jossa PipBoy heittää arpakuutioita Vegasissa on kyllä todella nätti. Ääni meni sille. Siinä on väritys ja tekstien sijoittelut onnistuneet hienosti.

Käyttäjän Ville Arvekari kuva
Ville Arvekari
Lainaus Refloni

Saako noista mitenkään isompia kuvia? Hankala päättää hienointa kantta kun joutuu tihrustamaan niitä 260 x 330 resoluutiolla. Teksteistä voi lukea lähinnä lehden nimen.

Valitettavasti tuo Googlen softa ei tunnu taittuvan muuhun. Numerosta 80 eteenpäin kansia voi tutkailla suurempana Facebook-albumistamme: https://www.facebook.com/pg/Pelaaja/photos/?tab=album&album_id=434261772509

Nostoja