Pelaaja-lehti hakee työntekijää! / Uutiset / pelaaja.fi

Pelaaja-lehti hakee työntekijää!

3.11.2011 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
27

H-Town Oy etsii Suomen parhaalle pelimediasivustolle, pelaajalehti.comille, uutta päätoimittajaa, joka ottaa vastuulleen myös yrityksen digitaalisten tuotteiden kehityksen. Elät ja hengität nykyaikaista videopelialaa ja seuraat intohimoisesti digitaalisten viestintäkanavien kehitystä. Olet edelläkävijä ja sinulla on paljon uusia ideoita, joiden toteuttamiseksi olet valmis tekemään hartiavoimin töitä. Olet kirjoitus- ja kielitaitoinen, sosiaalinen ja aktiivinen sekä kaipaat jatkuvasti uusia haasteita. Sinulle ”good enough” on kirosana, ja haluat jatkuvasti kehittyä yhä paremmaksi alasi ammattilaiseksi.

Työtehtäviä ovat muun muassa:

 • päivittäinen pelialan uutisointi ja viikoittaisten erikoisartikkelien tekeminen sivustolle
 • aktiivinen yhteydenpito alan toimijoihin sekä Suomessa että ulkomailla
 • sivuston freelancetoimittajien hallinnointi
 • vetovastuu H-Town Oy:n digitaalisten tuotteiden ja strategian kehityksestä, kuten iPad- ja iPhone-julkaisut ja -applikaatiot
 • Pelaaja-lehden podcastin ja verkkovideokanava PelaajaHD:n sisällön suunnittelu ja toteutus yhdessä muun toimituksen kanssa

Tehtävä edellyttää rakkautta videopelialaa kohtaan sekä ymmärrystä ja kiinnostusta sosiaalisen median käyttöön sekä digitaalijulkaisutoimintaan. Sinulla tulee olla myös aikaisempaa kokemusta kirjoitustyöstä. Sekä videopeli- että digitaalisen julkaisualan trendien aktiivinen seuraaminen on osa päivittäistä toimintaasi. Tehtävä edellyttää valmiutta joustavaan ja nopeaan työskentelyyn sekä vaadittaessa matkustamiseen. Työpaikka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Tarjoamme:

 • pääsyn osaksi Suomen parasta pelitoimitusta
 • mahdollisuuden työskennellä nopeasti kehittyvällä toimialalla
 • vastuuta ja henkilökohtaisia kehitysmahdollisuuksia
 • joustavat työajat
 • näköalapaikan julkaisutoimintaan
 • alan parhaat työsuhde-edut
 • letkeän työyhteisön

Lähetäthän hakemuksesi, CV:si, palkkatoivomuksesi sekä näytteen aiemmin tekemästäsi kirjoitustyöstä sähköpostilla osoitteeseen antti.peltomaki@h-town.fi 13.11.2011 mennessä otsikolla ”Työhakemus”.

Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman pian, viimeistään sinun tulisi kuitenkin aloittaa 2.1.2012. Haastattelut suoritamme viikon 47 aikana, ja valinnasta ilmoitamme viikon 48 alussa.

Lisätiedot arkisin klo 15–17 välillä:

Antti Peltomäki

Toimitusjohtaja / H-Town Oy

045-264 5245

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän GH Player kuva
GH Player

On se niin mukavaa olla 16 vuotias, kun voisi työskennellä Pelaajan kanssa...

Käyttäjän mulla60 kuva
mulla60

määritelkää "aiemmin tkemästäsi kirjoitustyöstä", niiku joku arvostelu vai?

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

Muistakaa nyt töitä hakiessanne, ettei noita vaatimuksia kannata liian tosissaan tuijottaa. Jos mielestään osaa kirjoittaa hyvin, vaikkei työkokemusta olisikaan, kannattaa hakemus laittaa.

Ei siitä mitään sakkoja tai sanktioita saa, jos yrittää, joten yrittäkää!

Käyttäjän HenrikHD kuva
HenrikHD

Olisin muuten laittamassa hakemusta, mutta opiskelut painavat päälle. :(
Opiskelen tällä hetkellä siis Tampereen ammattikorkeassa ensimmäistä lukuvuotta, viestinnän koulutusohjelmalla. Pelaajalehteen voisin kuitenkin kesätöihin/työharjoitteluun hakea sitten kesän lähestyessä, jos vain mahdollista.

Lainaus käyttäjältä Eemeli Rekunen

Muistakaa nyt töitä hakiessanne, ettei noita vaatimuksia kannata liian tosissaan tuijottaa. Jos mielestään osaa kirjoittaa hyvin, vaikkei työkokemusta olisikaan, kannattaa hakemus laittaa.

Ei siitä mitään sakkoja tai sanktioita saa, jos yrittää, joten yrittäkää!

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Holy crap, väistyykö Eemeli valtaistuimeltaan? Mitäs mitäs? Onko nuo listatut asiat teikäläisen hommia?

Melkein voisi hakeakin, mutta käsittääkseni hommassa joutuisi kuitenkin olla paljon enemmän kiinni kuin 8-16, ei tässä perhetilanteessa toistaiseksi onnistu muu, ja löytyy huomattavasti parempia kirjoittajiakin. Vaikuttaa työtehtävät suht vaativilta. Hm.

Käyttäjän Vilitsu kuva
Vilitsu

Dam! Armeija kutsuu tossa tammikuussa. Kaikkee muuta löytyy mutta tuo kielitaito on huonompi. (lukihärö aiheuttaa sen)

Käyttäjän Moromopo kuva
Moromopo

olisko kesä duuni mahollinen 16v pojan koltiaiselle? Kysympähän vain.

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

No mutta, kiinnostaisipa tietää Eemelin koulutustaustaa. Hän oli alunperin Pelaajassa avustajana mikäli oikein muistan, ja siitä sitten nettisivujen päätoimittajaksi. Ei siinä kai kummempia koulutuksia tarvita jos on vain intoa alaa kohtaan ja osaamista kirjoituksissa..?

Käyttäjän Teppo-Man kuva
Teppo-Man

Aina huvittavia nää hakemukset kun niissä pyydetään jeesusta ja sitten ihmetellään kun ketään ei saada MUTTA kyllä joo mitäs MiQulle kävi ?

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Älkää nyt liikaa miettikö :) Suurin kysymys on: Haluatko pyöriä peliuutisoinnin parissa työksesi? Hommahan on työtä, eli jos on jotkut messut yöllä, sinä valvot ja raportoit niistä. Jos jossain on yöjulkaisu, sinä olet todennäköisesti katsomassa fiiliksiä sieltä. Jos tulee jostain pelistä tai konsolista uutisia tai julkistuksia, sinä seuraat ja raportoit siitä, kiinnosti se sinua henkilökohtaisesti tai ei. Eli duuni ei ole ns. fanipojille ;)

Koulutushan on aina hyväksi, ja koulutettu otetaan jos vaihtoehtona on kouluttamaton, mutta harvemmin pelkällä koulutuksella töitä saadaan. Soveltuvuus duuniin on varmaan arvokkaampaa ja tietty kokemuskin. Mutta tärkeintähän on kai se kaverin innokkuus, sopivuus ja että tehdään töitä eikä harrasteta.

Nostoja