Pelaaja-lehti nappasi jättikatsaukseen H. P. Lovecraftin kosmisen Cthulhu-kauhun parhaat pelisovitukset / Uutiset / pelaaja.fi

Pelaaja-lehti nappasi jättikatsaukseen H. P. Lovecraftin kosmisen Cthulhu-kauhun parhaat pelisovitukset

1.11.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
3
Pelaaja-lehti 194, Marraskuu 2018

Pelaajan marraskuun numero 194 ilmestyy perjantaina 2. marraskuuta. Uuden numeron uumenissa on tarjolla kulttuuritoimittajamme Janne Pyykkösen nörttiyden ominta erityisaluetta, sillä mies pääsee vaahtoamaan sivukaupalla H. P. Lovecraftin Cthulhu-visioista videopeleissä.

- Kun tutustumme nyt Lovecraft-pelien parhaimmistoon vuosien varrelta, näemmekin kiinnostavan kehityksen viimeisen parinkymmenen vuoden ajalta. Listalla ei nähdä lainkaan jatkuvasti lisääntyviä Lovecraft-parodioita, huumoripelejä tai Cthulhuun etäisesti viittaavia pelejä vaan keskitytään kauhuun sellaisenaan kuin Lovecraft sitä kirjoitti, Pyykkönen avartaa historiikkia.

Yli 25 videopelin lisäksi 11-sivuinen erikoisartikkeli käsittelee lovecraftilaisia lauta- ja roolipelejä. Lehden sivuilla nähdään myös tuoreiden Call of Cthulhu- ja Achtung! Cthulhu Tactics -pelien arvostelut.

Muissa aiheissa tutustumme pelitietokirjailija Juho Kuorikosken uuteen Pelitaiteen manifesti -kirjaan sekä Battlefield V:n tarinakampanjoihin tuottaja Lars Gustavssonin haastattelun kera. Arvostelemme mm. Call of Duty: Black Ops 4:n, Assassin's Creed Odysseyn, Mega Man 11:n, FIFA 19:n, Soulcalibur VI:n, Forza Horizon 4:n ja Pathfinder: Kingmakerin. Mikäli olet tilaaja, lehden välistä löytyy myös komea Darksiders III -juliste!

Luvassa on taatusti hiuksianostattava lukupaketti!

Mikäli haluat pysyä ajan tasalla pelimaailman kuulumisista, tilaa lehden tulevat numerot täältä! Lehden tilaaminen on paras tapa tukea niin lehteä, tätä sivustoa kuin Pelaacast-podcastiammekin!

Suuri Cthulhu-spesiaali!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Helvetti lienee jäätynyt kun itselle tuli ensi kertaa ennakkoon lehti, eli jo keskiviikkona! Tosin kesällä vaihtui osoite, joten liekö sillä jotain vaikutusta asiaan ja täällä toimii jakelu paremmin tai jotain.

Sain siis lokakuussa kaksi Pelaajaa! Mutta hmm... Marraskuussa en nyt saa välttämättä yhtään? :D

Juliste oli ylläri ja erityisesti sen aihe. En odottanut yhtään. Nämä erikoisartikkelit on mielenkiintoisia. Lisää niitä vain jos jaksatte vääntää ja aiheita löytyy.

Käyttäjän menu kuva
menu

Oliko ennen nuo lehdet pussitettu jos tuli juliste ?

Käyttäjän Ne-pa kuva
Ne-pa

Villelle iso peukku Megamanin arvostelusta. Sai vanhan Megamanin ystävän jälleen palaamaan pelisarjan pariin. Ja se kannatti.