Pelaajan marraskuun numero 194 ilmestyy perjantaina 2. marraskuuta. Uuden numeron uumenissa on tarjolla kulttuuritoimittajamme Janne Pyykkösen nörttiyden ominta erityisaluetta, sillä mies pääsee vaahtoamaan sivukaupalla H. P. Lovecraftin Cthulhu-visioista videopeleissä.

– Kun tutustumme nyt Lovecraft-pelien parhaimmistoon vuosien varrelta, näemmekin kiinnostavan kehityksen viimeisen parinkymmenen vuoden ajalta. Listalla ei nähdä lainkaan jatkuvasti lisääntyviä Lovecraft-parodioita, huumoripelejä tai Cthulhuun etäisesti viittaavia pelejä vaan keskitytään kauhuun sellaisenaan kuin Lovecraft sitä kirjoitti, Pyykkönen avartaa historiikkia.

Yli 25 videopelin lisäksi 11-sivuinen erikoisartikkeli käsittelee lovecraftilaisia lauta- ja roolipelejä. Lehden sivuilla nähdään myös tuoreiden Call of Cthulhu– ja Achtung! Cthulhu Tactics -pelien arvostelut.

Muissa aiheissa tutustumme pelitietokirjailija Juho Kuorikosken uuteen Pelitaiteen manifesti -kirjaan sekä Battlefield V:n tarinakampanjoihin tuottaja Lars Gustavssonin haastattelun kera. Arvostelemme mm. Call of Duty: Black Ops 4:n, Assassin’s Creed Odysseyn, Mega Man 11:n, FIFA 19:n, Soulcalibur VI:n, Forza Horizon 4:n ja Pathfinder: Kingmakerin. Mikäli olet tilaaja, lehden välistä löytyy myös komea Darksiders III -juliste!

Luvassa on taatusti hiuksianostattava lukupaketti!

Mikäli haluat pysyä ajan tasalla pelimaailman kuulumisista, tilaa lehden tulevat numerot täältä! Lehden tilaaminen on paras tapa tukea niin lehteä, tätä sivustoa kuin Pelaacast-podcastiammekin!

Suuri Cthulhu-spesiaali!

Lisää luettavaa