Pelaaja-lehti nappasi Red Dead Redemption II:n jättimäiseen ensitestiin!

Pelaaja-lehden uusi numero 193 ilmestyy perjantaina 5. lokakuuta.

4.10.2018 11:46

Pelaajan lokakuun numero ilmestyy perjantaina 5. lokakuuta. Uuden numeron uumenissa päätoimittajamme Miika Huttunen uppoutuu heittämällä loppuvuoden odotetuimpaan peliin, Red Dead Redemption II:een.

Pelaaja tapasi Rockstarin syyskuussa ja pääsi testaamaan parin tunnin ajan villin lännen seikkailua, joka on studion ensimmäinen nykyiselle laitesukupolvelle kehittämä peli. Luvassa onkin mittava kuuden sivun ensitesti, joka pureutuu syväluotaavasti kaikkeen nähtyyn ja koettuun.

– Nähtävää, kuultavaa ja koettavaa riitti, ja kaiken sen sisäistäminen näin lyhyessä ajassa on lähes mahdotonta. Päällimmäiseksi tunteeksi jäi kuitenkin hämmästys siitä, kuinka komea, elävä, yksityiskohtainen ja valtava pelin maailma on. Jokaisella alueella on muun muassa oma toimiva ekosysteeminsä eläimineen. Myös se, miten peli muistaa pelaajan tekemiset ja kuinka maailma reagoi niihin, on toteutettu tavalla, joka lisää entisestään sen elävyyttä. Ei ole kovin kaukaa haettua sanoa tätä villin lännen elämäsimulaattoriksi. Se on selkeästi jälleen uusi edistysaskel siinä genressä, jonka Rockstar Grand Theft Auto III:lla aikoinaan loi, Huttunen kirjoittaa.

Red Dead Redemption II:n lisäksi lokakuun Pelaaja-lehden sivuilla tutustutaan kattavasti myös länkkäripelien pitkään historiaan peräti kahdeksan sivun verran. Lisäksi tutustumme Sekiro: Shadows Die Twice-, Soulcalibur VI-  ja Assassin’s Creed Odyssey -peleihin sekä arvostelemme mm. Shadow of the Tomb Raiderin, NHL 19:n, V-Rally 4:n ja Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Agen.

Luvassa on taatusti villi lukupaketti!

Ensitestissä Red Dead Redemption 2

Lisää luettavaa