Pelaaja uppoutuu PlayStationin kanssa indietarjontaan! / Uutiset / pelaaja.fi

Pelaaja uppoutuu PlayStationin kanssa indietarjontaan!

11.11.2014 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1

Monet ovatkin jo huomanneet, että Pelaajalehti.comiin on hiljattain avautunut uusi osio: pelaajalehti.com/psindie.

Indiepelit kasvattavat jatkuvasti jalansijaansa ja suosiotaan pelimarkkinoilla, ja niistä on uuden sukupolven myötä tullut entistä tärkeämpi osa konsolipelaamista. Tämä näkyi vahvasti viimeistään tämän vuoden tärkeimmillä pelimessuilla, joissa mm. PlayStationin väellä oli selkeä tahtotila tuoda tuoreilla ideoilla leikkiteleviä indieluomuksia näkyvästi suurjulkaisujen rinnalle.

PlayStation halusi jatkaa tätä linjausta laajemmin, ja pidimme ajatusta Pelaajalla hyvänä. Päädyimme lopulta luomaan yhteistyössä PlayStationin kanssa Pelaajalehti.comiin portaalin, joka tuo paremmin esille idearikasta indiepelitarjontaa.

Ideana on, että PS Indie -portaalin avulla voimme jatkossa nostaa entuudestaan tekemiämme ja tulevia indie-peliarvostelujamme aiempaa näkyvämmin esille. Arvostelut itsessään ovat siis täysin omaa itsenäistä tuotantoamme, mutta ne nyt tuodaan paremmin kaikkien näkyvillle: tekstit ovat nimittäin heti kaikkien lukijoiden luettavissa heti ilmestyessään, eikä niiden lukemiseen tarvita Pelaaja Plus -jäsenyyttä.

Tervetuloa Pelaajalehti.comin PlayStation Indie -portaaliin!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Valiant Hearts ja Child of Light ovat kyllä joka aspectiltaan indie tasoisia, mutta kuitenkin kehitetty ja julkaistu AAA-studion voimin :P

Nostoja