Pelaajan omaa podcastia, eli Pelaajacastia, voi nyt kuunnella Spotify-suoratoistopalvelusta. Palvelussa julkaistaan jatkossa Pelaajacastin kaikki uudet jaksot.

Pelaajacast löytyy Spotifyn podcast-osion pelit-kategoriasta tai kirjoittamalla palvelun hakukenttään ”Pelaajacast”.

Jo vuonna 2008 aloitettu ja joka toinen torstai ilmestyvä Pelaajacast on Suomen vanhimpia, ellei jopa vanhin, yhä aktiisesti ilmestyviä podcasteja. Se äänestettiin viime vuonna Jaksohali-podcastfestivaaleilla Suomen toiseksi parhaaksi podcastiksi.

Pelaajacast pureutuu peli- ja viihdemaailmaan Pelaaja-lehden ydintoimituksen voimin, johon nykyisin lukeutuvat Miika Huttunen, Janne Pyykkönen, Ville Arvekari sekä tuoreimpana lisäyksenä Panu Saarenoja.

Castin suosituimpiin osioihin lukeutuu ”Kysy Pelaajalta”, johon kuuntelijat voivat lähettää kysymyksiä toimituksen vastattavaksi sivustomme lisäksi Pelaajan sosiaalisen median kanavien, kuten Facebookin, Twitterin ja Instagramin, kautta.

Spotifysta löytyvät kaikki uusimman tuotantokauden jaksot, joissa ovat vierailleet muun muassa entiset vakiocastilaiset Janne Kaitila ja Valtteri Hyttinen, Remedy Entertaimentin viestintäpäällikkö ja Pelaaja-lehden entinen päätoimittaja Thomas Puha, Housemarquen julkaisupäällikkö Mikael Haveri sekä Anime-lehden päätoimittaja Petteri Uusitalo.

Vanhemmat Pelaajacast-jaksot löytyvät mm. Pelaajalehti.comin podcast-alisivulta tai yleisistä podcast-sovelluksista Pelaajacastin RSS-syötteen avulla.

Pelaajacastin videoversiota julkaistaan Pelaajan YouTube-kanavalla. Videojaksot löydät myös Pelaajalehti.comin videot-alisivulta.

Pelaajacastin vakiokaarti vasemmalta oikealle: Janne Pyykkönen, Miika Huttunen, Panu Saarenoja ja Ville Arvekari.

Pelaajacastin vakiokaarti vasemmalta oikealle: Janne Pyykkönen, Miika Huttunen, Panu Saarenoja ja Ville Arvekari.

Lisää luettavaa