Pelaajalehti.com sai päivityspaketin

Pelaajalehti.com sai ensimmäisen merkittävän päivityspaketin. Rakenne ja navigaatiouudistuksien lisäksi sivulta löytyy nyt myös täydelliset arkistot Pelaaja-lehden toimituksen tuottamista podcasteista ja videoista.

30.5.2012 09:27

Tervetuloa uudistettuun Pelaajalehti.comiin!

Uudistettu sivusto säilyttää nykypäivän informaatiotulvan keskellä harvinaisen selkeytensä ja yksinkertaisuutensa sisällön määrän kasvaessa selkeästi. Pelaajan toimituksen suositut PelaajaCast -podcastit ja PelaajaHD -videomateriaalit liittyivät uutis,- blogi,- ja arvostelu-sisällön rinnalle täydellisinä arkistoina. Nyt käyttäjien on helppo löytää kaikki Pelaajan toimittama sisältö saman sivuston alta.

Suurin ja näkyvin uudistus on etusivun muutettu karusellinäkymä. Jo ensisilmäyksellä sivuston vierailijalle käy selväksi millaista sisältöä viime käynnin jälkeen on tuotettu ja uudesta sisällöstä ilmoitetaan kirjautuneille käyttäjille sisältökohtaisesti navigaatioalueella.

Videotuotantoon panostetaan jatkossa tuotantoarvoja kohottamalla ja PelaajaHD on saanut kauan odotetun introvideon. Uusin PelaajaHD-jakso antaa esimakua tulevasta. Myös kolmansien osapuolien videosisältöä, kuten pelitrailereita ja muuta mukavaa lisäillään ajan mittaan HD-alueelle. HD-sivuilta löydät myös Pelaajan toimituksen videopelikeräilijä Janne Kaitilan, eli finngamerin englanninkielistä videotuotantoa, jossa muun muassa unboxataan videopelien keräilyversioita ja retroillaan vanhojen pelikonsolien ja pelien parissa.

Pikaisen silmäyksen sivuston sisältöön tarjoaa myös jokaisen sivun alaosasta löytyvä pikakatsaus-rulla, josta on helppo navigoida mielenkiintoisista artikkeleista toiseen.

Täydelliset päivityspaketin tuomat muutokset löydät pelaaja-yhteisön sivuilta. Palautetta ja bugi-raportteja pyydämme jättämään niille varattuun ketjuun.

Hyvää kesää toivottaen,

Pelaajalehti.comin päätoimittaja
Valtteri Hyttinen

Lisää luettavaa