Pelaajalla 75 000 lukijaa / Uutiset / pelaaja.fi

Pelaajalla 75 000 lukijaa

16.09.2008 // Kirjoittanut: Riot
114

Suomen suurin videopelilehti Pelaaja osoittaa, että yhdistämällä printin ja internetin voi synnyttää vahvoja aikakauslehtibrändejä.

Lukijoita Suomen suurimmalla videopelilehdellä on tuoreen tutkimuksen mukaan jo 75 000 (KMT Lukija 2008 / Kevät). Pelaaja osallistui nyt ensimmäistä kertaa vuosittaiseen Kansalliseen mediatutkimukseen (KMT). Pelaajan lukijaestimaatti on koostettu kevään 2008 puolivuotisaineistosta.

Pelaaja-lehti näkyy myös vahvasti verkossa sivustolla www.pelaajalehti.com, joka on eräs Suomen suosituimmista aikakauslehtien verkkosivustoista. Sivustolla vierailee yli 27 000 eri kävijää viikoittain (TNS Metrix 2008/37).

”H-Townin strategiana on jo pitkään ollut yhdistää vahva verkkoyhteisö printtituotteen tueksi. Lehtien ilmestymisen välillä keskustelu, osallistuminen ja harrastus jatkuu lehden verkkosivuilla, jolloin Pelaaja on aina läsnä konsolipelaajan arjessa”, kertoo H-Townin toimitusjohtaja Harri Manninen.

Vuonna 2002 perustettu Pelaaja-lehti on Suomen suurin videopelilehti ja konsolipelaamisen vankka äänenkannattaja. Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja sitä kustantaa ja julkaisee H-Town Oy.

KMT on Levikintarkastus Oy:n ja lehtikustantajien tilaama, jatkuvasti käynnissä oleva tutkimus, jossa haastatellaan puhelimitse vuosittain noin 28 000 iältään 12 vuotta täyttäneitä mannersuomalaisia. Tutkimuksen on toteuttanut TNS Gallup Oy.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Aatukka kuva
Aatukka

Iha mukavasti.

Käyttäjän Chopperi kuva
Chopperi

"Iha mukavasti." Älä helvetissä? Tuo on aika vitun hyvin ottaen huomioon että kyseessä on peli lehti. Eipä taida "Pelit" lehti päästä samoihin määriin ;D

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Onnea Pelaajalle! Todella kunnioittava luku. Laatu lehti kerää paljon lukijoita, niinhän se menee. Entäs muut lehdet, näkeekö jostain niiden lukuja?

Käyttäjän Riderwall kuva
Riderwall

Voi helvetti mihin tää maailmakin on menossa?

Käyttäjän Arctic Fox kuva
Arctic Fox

Suuria lukuja. Pelaajalehti on todella paljon mielenkiintoisempaa luettavaa kuin esimerkiksi paljon kauemmin olemassa ollut Pelit. Kyllä tämä arvostus on ymmärrettävää.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eiköhän pelit lehdellä enemmän niitä lukijoita ole. Ainakin sen lehden taso on valovuosia tätä räpellystä edellä...

Käyttäjän MicraSoft kuva
MicraSoft

No onhan noita aika paljon. Onnea!

Käyttäjän Zant kuva
Zant

Olette lukunne ansainneet
Onnea vaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Suuria lukuja. Pelaajalehti on todella paljon mielenkiintoisempaa luettavaa kuin esimerkiksi paljon kauemmin olemassa ollut Pelit. Kyllä tämä arvostus on ymmärrettävää." sais pelaajallekkin tulla PC pelejä arvosteltavaksi

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Ei mikään ihme kun on suomen parhaimmasta lehdestä ylivoimaisesti kysymys. Määrä on todella kova.

Nostoja