Apex Legends murskasi samanaikaisten pelaajien määrän ennätyksensä Steamissa, mutta uusi kausi ei käynnistynyt ongelmitta.

Apex Legendsin Legacy-nimeä kantava 9. kausi starttasi tiistaina. Niin monet innokkaat pelaajat yrittivät päästä kokeilemaan uudistuksia heti kättelyssä, että palvelimet kaatuivat rasituksen alla. Pelkästään Steamissa nähtiin 313 839 samanaikaista pelaajaa, joka on yli kolminkertainen määrä tavalliseen verrattuna.

Ongelmien korjaaminen aloitettiin välittömästi, mutta palvelimet kärsivät pitkään erilaisista vaikeuksista. Lisäksi jo aiemminkin vaivannut erityisen harmillinen bugi, joka tiputtaa joukkuetovereita täyttötoiminnolla etsivät peleihin yksin, on palannut kummittelemaan entistä pahemmin. Respawn on tietoinen ongelmista, ja yrittää ratkoa niitä aktiivisesti.

Legacy-kausi toi Apexiin muun muassa Titanfall 2:een viittaavan Valkyrie-hahmon, kahden tiimin välillä käytävät areenataistelut ja Olympus-kartan uudistuksen. Mukaan kahinoihin voi hypätä PlayStation- ja Xbox-konsoleilla, pc:llä sekä Switchillä. 

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa