Pelaajan PlayStation-kirjaprojekti etenee – joko ennakkotilasit omasi? / Uutiset / pelaaja.fi

Pelaajan PlayStation-kirjaprojekti etenee – joko ennakkotilasit omasi?

20.04.2020 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
0
Pelaajan PlayStation-kirjaprojekti etenee – joko ennakkotilasit omasi?

Maailma on mullin mallin, mutta Pelaajan tuore kirjaprojekti etenee tasaisen varmasti!

PlayStation-kansa -nimellä kulkeva historiikki keräsi Mesenaatti-joukkorahoituspalvelussa alkuvuodesta yli 20 000 euron potin, jonka voimin kirjaa on kevään mittaan työstetty. Kirjan päätoimittava Janne Pyykkönen poistui kokopäiväisiltä palkkalistoiltamme maaliskuussa, mutta jatkaa yhä projektin vetäjänä, eli huolta sen valmistumisesta ei henkilöstömuutoksista huolimatta ole.

Kirjaa varten on nyt viilattu julkaisukuntoon lähes 50 sivun edestä haastattelumateriaalia kotimaisilta pelialan veteraaneilta, jotka ovat olleet paikalla todistamassa PlayStationin matkaa suomalaisten pelaajien koteihin. Tietokirjamaisen tekstin lisäksi eepos kätkee siis luvatusti sisäänsä kahmaloittain ennenkuulemattomia ja paikoin suorastaan uskomattomia kertomuksia suomalaisen pelialan kulissien takaa, ja tulee täten olemaan viihdyttävää luettavaa myös PlayStationin jo läpikotaisin tunteville harrastajille. Tiedossa on asiantuntijaturinaa muun muassa pelipiratismista, legendaarisesta PlayStation-bussista sekä SingStarin hämmentävästä suursuosiosta.

Virallista julkaisupäivää kirjalle ei vielä ole, mutta Pelaajalla tähtäämme projektiarvioiden mukaan loppukesään tai varhaiseen alkusyksyyn. Mikäli olit mukana joukkorahoittamassa kirjaa ja toimitusosoitteesi on sittemmin muuttunut, muistathan ottaa meihin yhteyttä ennen kirjojen postitusta.

Rahoituskampanjan syystä tai toisesta sivuuttaneille meillä on myös hyviä uutisia. Kirja on nyt ennakkotilattavissa myös Pelaaja Shopin kautta, joten jos mielit saada teoksen lukuun heti julkaisun tienoilla, käy ostamassa omasi heti!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja