Pelaajat eivät ole vieläkään löytäneet kaikkia Batmanin salaisuuksia

Batman: Arkham Cityn ohjaaja Sefton Hill väittää, etteivät pelaajat ole vieläkään löytäneet kaikkia peliin piilotettuja salaisuuksia.

21.5.2012 05:49

Batman: Arkham Cityn ohjaaja Sefton Hill väittää, etteivät pelaajat ole vieläkään löytäneet kaikkia peliin piilotettuja salaisuuksia. Yli puoli vuotta markkinoilla ollut peli kätkee edelleen sisäänsä kolmesta neljään yllätystä, jotka ovat menneet pelaajilta ohi.

Hill paljasti joitain jemmattuja jekkuja IGN:n järjestämässä paneelikeskustelussa Lontoon Kapow! sarjakuvamessuilla. Hill kertoi, että jotkut peliin piilotetut salaisuudet tehtiin tahallaan niin hankaliksi löytää, ettei niitä huomattaisu ensimmäisen viikon aikana. Ohjaaja on myös yllättynyt, että Scarecrow -koodi ratkaistiin jopa parissa päivässä.

 

Pelissä on kehittäjän mukaan kuitenkin vielä kolme tai neljä salaisuutta, joita pelaajat eivät ole nähneet. Ei ihme, sillä osa pääsiäismunista on erittäin hienovaraisia. Yksi näistä löytyy jopa pelin demoista.

Batman: Arkham City saa uutta sisältöä DLC:n muodossa, kun Harley Quinn palaa Arkhamiin kostamaan lepakkomiehelle tällä viikolla.

Lähde: Gameinformer

Lisää luettavaa