Pelaajat herkuttelevat System 3:n juhlavuonna / Uutiset / pelaaja.fi

Pelaajat herkuttelevat System 3:n juhlavuonna

12.01.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
4

Vuosi 2007 on pelaajille erittäin mielenkiintoinen uuden konsolisukupolven ansiosta. Klassikoiden perään haikailevat saavat kuitenkin osansa, sillä brittiyhtiö System 3 juhlistaa 25. toimintavuottaan. Luvassa on muun muassa monien klassikkopelien uudelleenjulkaisuja.

Mark Cale ja Emerson Best perustivat System 3:n vuonna 1982. Yhtiö aloitti julkaisemalla pelejä Atari 400:lle ja 800:lle. Pian rautavalikoimaan lisättiin myös Commondore 64 ja Sinclair ZX Spectrum. System 3:n ensimmäinen pelijulkaisu oli Atari 400:lle ilmestynyt Colony 7.

1980- ja 90-luvuilla brittijulkaisija teki kovasti töitä ja keskittyi pelimekaniikan hiomiseen. Työntekijöiden mukaan täydellinen oli silloin ainoa hyväksytty lopputulos. Yhtiö keräsikin suurta arvostusta peleillä, kuten Last Ninja, International Karate, Constructo and Putty ja Myth.

- On vaikeaa uskoa, että olemme olleet alalla 25 vuotta. Olemme nähneet ja tehneet todella paljon. Yksi asia on kuitenkin pysynyt muuttumattomana: hienot pelit ovat aina vaivan arvoisia, Cale kommentoi.

System 3 juhlistaa merkkivuottaan tuomalla Epyx-katalogin pelejä uusille formaateille. Mukana ovat muun muassa California Games, Impossible Mission ja tiimin tunnetuin sarja Last Ninja. Yhtiö paljastaa tarkemman julkaisukalenterinsa ja markkinastrategiansa lähiaikoina.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hienoa!! Kiva saada vanhat rakot auki..

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Onhan se mukavaa, että päästään hieman vanhaakin kokemaan. Itse en noihin konsoleihin ole koskaan päässyt tutustumaan.

Käyttäjän DNEpasiip kuva
DNEpasiip

Täysin vieraita nimikkeitä joten voisihan niitä kokeilla jos käsiinsä saisi :) (eli pankaas ne LIVEen, kiitos)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

California Games wuhuu! :)

Aijai niitä muistoja kun CG:tä kuusnepalla pelattiin: http://www.mobygames.com/game/c64/california-games/screenshots