Pelaajat jyrähtivät EA:lle avoimella kirjeellä / Uutiset / pelaaja.fi

Pelaajat jyrähtivät EA:lle avoimella kirjeellä

6.10.2006 // Kirjoittanut: LassiK
22

NBA Live -pelisarjan fanit jyrähtivät EA:lle avoimella kirjeellä, jonka allekirjoittajiin kuuluu myös suomalainen, pc-patcheistaan tunnettu "Finnboy". "Meille NBA Live 07 on se korsi, joka katkaisi kamelin selän. ... Julkaisusta tulee fiilis, ettei EA välitä faneistaan. Siksi me kirjoitamme tänään tämän kirjeen", fanit kirjoittavat.

"Kun EA jättää vuodesta toiseen huomiotaa fanien toiveet ja korjauspyynnöt, kun EA julkaisee pelin jossa tekoäly ei osaa vaihtaa pelaajia ja jättää huomiotta pelaajan tekemät vaihdot - siitä herää epäilys, ettei EA välitä ja haluaa vain ottaa rahat pois. Kun tärkeät verkkomediat eivät saa arvostelukappaleita, alamme epäillä että EA tiesi tuotteen olevan viallinen, mutta julkaisi sen siitä huolimatta. Kun yhteisömme ottaa yhteyttä EA:han ja saa vastauksen, joka antaa ymmärtää ettei EA:ta kiinnosta ongelmien korjaaminen ja jossa meidän käsketään odottaa seuraavaan versioon - se aiheuttaa hieman vahinkoa uskoomme peliyhtiöön."

"Tämä kirje ei kohdistu pelkästään NBA Live 07:aan, vaan tunteeseen joka on vallannut muutkin EA:n peleihin keskittyneet yhteisöt, kuten NFL-peliharrastajat tai Battlefield 2:n pelaajat."

Lisäksi kirjeeseen on kerätty mukaan tukku videoita, joissa esitellään NBA Live 07:n bugeja.

Viesti päättyy kysymykseen: "vaikka me fanit teemme paljon työtä parantaaksemme peliä, tekeekö EA?".

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

On se harvinaista herkkua, kun pelitalot päättävät pelaajien toiveesta parantaa peliä _oikeasti_ ja pisimmälle vietynä jopa lykätä pelin julkaisua bugihirviöiden korjaamiseksi.

Toivottavasti EA:n kaltaiset jättifirmat ymmärtävät, että sellaiset kuin ns. "pelaajat" ovat juuri niitä, jotka ostavat heidän tuotteitaan. Ja näitä mystisiä "pelaajia" tulisi ehkä jopa miellyttää, jotta leipä pysyisi pöydällä.

Käyttäjän Torpedo 360 kuva
Torpedo 360

Joo erittäin hyvä että joku puuttuu näihin bugi juttuihin!Ja kun kattoo noi videot niin huomaa et on syytäkin!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tulisi vai? Ja miksihän se leipä (ja sen päällä vieläpä marmelaatia) sitten on vuodesta toiseen pysynyt pöydällä? Siksi, että nämä tosifanit eivät myyntiin ratkaisevasti vaikuta. Ne joilla on myynnin kannalta merkitystä, on aivottomien lampaiden valtava harmaa joukko, joka ostaa juuri sen tuotteen, mikä mainonnan avulla käsketään ostaa.

Tällainen "kyllä nyt pitäisi tosipelaajia kuunnella, tai muuten..." -ajattelu on vain toiveajattelua ja itsensä huijaamista.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ja sama homma koskee myös NHL pelisarjaa. Vuosi vuodelta on menty huonompaan suuntaan (lukuunottamatta visuaalisuutta).

06 ja 07 peleissä verkkopeli toteutus on aivan luokattoman huono. Jos haluaa hostata peliä kaveriporukalle joutuu palomuurista avaamaan järkyttävän määrän portteja, ja sen lisäks käänteleen vessapaperirullaa sormet ristissä muutaman tunnin ennenkuin yhteys lopulta aukee. Kun se sitten lopulta aukee, peli nykii aivan järkyttävästi.

Näppäimet joutuu asettamaan jokakerta uudelleen, ja uusimmassa niitä ei edes saa enään asettaa haluamikseen vaan on ilmestynyt typeriä rajoituksia.

05:ssä oli sentäs vielä toimivat pelaajaprofiilit, joihin näppäinbindaukset sai tallettaa, ja näppärästi latailla sieltä kun tuli tuttu kaveriporukka pelaamaan.

Ja kaikista suurin miinus tuossa 07:sta on se, että xbox360 versio käyttää uutta pelimoottoria, ja pc versio samaa vanhaa jota käyttää mm PSP.

Luulis että uusi pelipc on suorituskyvyltänsä lähempänä xboxia kuin psp:tä.. :>

Taitaa ea nuolla kieliojossa gate$in peräpäätä.

Toivottavasti kukaan ei osta uusia EA:n pelejä, niin heidän on pakko alkaa panostamaan vaihteeksi laatuun, sen sijaan että rahastavat nimellä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Tulisi vai? Ja miksihän se leipä (ja sen päällä vieläpä marmelaatia) sitten on vuodesta toiseen pysynyt pöydällä? Siksi, että nämä tosifanit eivät myyntiin ratkaisevasti vaikuta. Ne joilla on myynnin kannalta merkitystä, on aivottomien lampaiden valtava harmaa joukko, joka ostaa juuri sen tuotteen, mikä mainonnan avulla käsketään ostaa.

Tällainen ”kyllä nyt pitäisi tosipelaajia kuunnella, tai muuten…” -ajattelu on vain toiveajattelua ja itsensä huijaamista."

------------------

No onhan se noinkin ja aivan oikeassa olet siitä suuresta laumasta joka EA:n pystyssä on nämä vuodet pitänyt, mutta kun asiasta oikeasti ja "virallisesti" valitetaan, tuntuisi järkevimmältä idealta, minun mielestäni, liiketoimintamielessä miettiä ovatko valitukset aiheellisia ja voisiko puutteille/vioille tehdä jotain, eikö? Sitä minä vaan... en tarkoittanut sitä, että "hohoo olen himopelaaja ja jos ette korjaa peliä niin lähetän WoWi-ukkoni kimppuunne ja nuketan mirkkinne!" :) Ja kyllähän esimerkiksi peliarvostelut vaikuttavat myynteihin ja entäs sitten kun näitä pieniä vänisijöitä ei kuunnella; pelit huononevat, arvostelut kärsivät ja parempia tekeleitä ilmestyy markkinoille? hieman ehkä aiheeton kommentti sinänsä ottaen huomioon esimerkiksi uusimman NHL:n, mutta noin periaatteessa!

Siitä itsensä huijaamisesta ja sellaisesta sanoisin, että onhan se hienoa kun ihmiset EDES yrittävät! Sehän on totta, että vänisemällä asiat eivät muutu, mutta tämä homma on viety edes pykälän pidemmälle. Mistä sen tietää, vaikka tällä kertaa EA muuttaisi oikeasti jotain. Aina saa yrittää :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Säälittävää.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

no eikös se ole ollut aina EA:n tapa julkaista urheilu peli jossa uudistus on luokkaa uusi vuosiluku, ei muuta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Vähemmän jatko-osia, enemmän uusia pelejä". Vaikka niiden jatko-osien määrä ei niin hirveästi hupenisi, voisi niihin sentään panostaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"no eikös se ole ollut aina EA:n tapa julkaista urheilu peli jossa uudistus on luokkaa uusi vuosiluku, ei muuta."

Saa nähdä koska homma menee siihen, että EA tyytyy vaihtamaan vain sen fontin siihen vuosilukuun. Nyt vuonna 2015 uusi NHL 08 täysin uusilla grafiikoilla, älkä unohda vaihdoimme myös 08 fontin boldatuksi. CHECKIT OUT ½!"¤#

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ea tuo mediaseksikäs gorilla, voisi melkeinpä mainostaa että nähdään torilla.

Peleistä 90% bugitäytteistä paskaa, ei pelit jaksa kohta kiinnostaa edes naapurin Jaskaa.

Uusi nhl 07 uudella boxilla rulettaa, kuitenkin bugeja paljon myös tähän peliin Ea mukaan kulettaa.

Rahat pois tyhmiltä kuluttajilta pois vaan, pahat Ean koodarit höyhenissä tervataan?

Tsemppiä vaan sinne kotirintamalle.

-Nästy Pynninen-