Pelaajat karkasivat Final Fantasy XV -demoalueen ulkopuolelle – salaisuudet julki

Näppärimmät Final Fantasy XV -demoa pelanneet ovat keksineet keinon päästä demoalueen rajapyykin toiselle puolelle. Millaisia salaisuuksia aidan tuolta puolen löytyykään?

20.3.2015 10:59

Näppärät pelaajat ovat ylittäneet Final Fantasy XV:n Episode Duscae -demon maailman rajat yksinkertaista bugia hyödyntämällä.

Pelin autotiet jatkuvat demoalueen muusta maailmasta rajaavan sinisen viivan yli, ja pelaajat voivat ilmeisesti liftata aidan toiselle puolelle jäämällä tahallisesti auton alle juuri ennen rajapyykkiä. Demon ulkopuolinen maailma on täynnä bugeja ja rikkonaisia tekstuureita, mutta verkkoon on ilmestynyt videoita myös jännittävistä salaisuuksista.

Ehkä mielenkiintoisimmat tähänastiset löydökset ovat valtava dinosaurus ja taannoisesta trailerista tuttu, taisteluun manattava Titan-jättiläinen. Eniten pelaajia on kuitenkin kiinnostanut demon horisontissa häämöttävä hohtava kristallirakennelma, jonka keskustaa tutkiessa hahmo tipahtaa valitettavasti pelimaailman lattian läpi tyhjyyteen.

Alla oleva video esittelee rajan toiselta puolelta löytyvää maailmaa pidemmän kaavan kautta.

Episode Duscae -demo ilmestyy Euroopassa tänään Final Fantasy Type-0 HD-pelin kyljessä PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. 

Lähde: Kotaku

PelaajaHD:n omassa Episode Duscae -videossa pysytellään visusti demoalueen sisäpuolella, mutta katsoa video kannattaa silti!

Lisää luettavaa