Pelaajat karkasivat Final Fantasy XV -demoalueen ulkopuolelle - salaisuudet julki / Uutiset / pelaaja.fi

Pelaajat karkasivat Final Fantasy XV -demoalueen ulkopuolelle - salaisuudet julki

20.03.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
2
Pelaajat karkasivat Final Fantasy XV -demoalueen ulkopuolelle bugin avulla - sal

Näppärät pelaajat ovat ylittäneet Final Fantasy XV:n Episode Duscae -demon maailman rajat yksinkertaista bugia hyödyntämällä.

Pelin autotiet jatkuvat demoalueen muusta maailmasta rajaavan sinisen viivan yli, ja pelaajat voivat ilmeisesti liftata aidan toiselle puolelle jäämällä tahallisesti auton alle juuri ennen rajapyykkiä. Demon ulkopuolinen maailma on täynnä bugeja ja rikkonaisia tekstuureita, mutta verkkoon on ilmestynyt videoita myös jännittävistä salaisuuksista.

Ehkä mielenkiintoisimmat tähänastiset löydökset ovat valtava dinosaurus ja taannoisesta trailerista tuttu, taisteluun manattava Titan-jättiläinen. Eniten pelaajia on kuitenkin kiinnostanut demon horisontissa häämöttävä hohtava kristallirakennelma, jonka keskustaa tutkiessa hahmo tipahtaa valitettavasti pelimaailman lattian läpi tyhjyyteen.

Alla oleva video esittelee rajan toiselta puolelta löytyvää maailmaa pidemmän kaavan kautta.

Episode Duscae -demo ilmestyy Euroopassa tänään Final Fantasy Type-0 HD-pelin kyljessä PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. 

Lähde: Kotaku

PelaajaHD:n omassa Episode Duscae -videossa pysytellään visusti demoalueen sisäpuolella, mutta katsoa video kannattaa silti!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän BlazeAce kuva
BlazeAce

Ois ollu kiva päästä kokeileen totakin ite mut Square ja Posti teki kylmät eivätkä saaneetkaan peliä tänne täks päiväks. Sanoivat vielä customer supportissa etteivät oletakkaan et pre-orderit saapuis julkaisupäiväks :D Tulipahan opittua, että pelit pitää hankkia digitaalisena kopiona jos haluaa ne ajallaan. Mut mielenkiinnolla odotan pääseekö vielä alueen ulkopuolelle siinä vaiheessa ku ite saan sen joskus ladattua.

Käyttäjän Support Kai kuva
Support Kai

paskin Final Fantasy on reborn ne muut on paijon parempii ja tää uus näytää hyvältä