Pelaajat löysivät piilotetun alueen Red Dead Redemption 2:ssa – näin pääset Meksikoon / Uutiset / pelaaja.fi

Pelaajat löysivät piilotetun alueen Red Dead Redemption 2:ssa – näin pääset Meksikoon

6.11.2018 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
1
Pelaajat löysivät piilotetun alueen Red Dead Redemption 2:ssa – näin pääset Meksikoon

Red Dead Redemption 2:sta löytyy jatkuvalla syötöllä uusia salaisuuksia, mutta niistä kaikkein suurin saattoi paljastua viikonloppuna, kun sinnikkäät pelaajat löysivät pelissä tiensä Meksikoon.

Meksiko ei ole virallisesti osa peliä, mutta rajan yli voi tiirailla useammalta näköalapaikalta Yhdysvaltain maaperällä. Tarinan läpäisseet pelaajat voivat kuitenkin rimpuilla tiensä suljetulle alueelle uimalla valtiot toisistaan erottavan joen yli ja mönkimällä läpi pelialueen rajaavan näkymättömän aidan.

Koska aluetta ei ole tarkoitettu tutkittavaksi, se ammottaa pitkälti tyhjyyttään. Pienoisen matkan päässä rajalta seisoo kuitenkin kolho vankila El Presidio, jota pääsee karttabugin avulla koluamaan rauhassa. Maailmalla spekuloidaan hämmentävällä huolella mallinnetun vankilan olevan keskeisessä roolissa pian julkaistavassa Red Dead Onlinessa, mutta teorian todenmukaisuus jäänee vielä nähtäväksi.

Jos Meksikon ihmeet tahtoo kokea itse, voi aukkoa kartassa lähteä metsästämään alla olevan videon opastuksella.

Lähde: YouTubeVG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Oikeassa maailmassa porukka pyrkii loikkaamaan Meksikosta Usaan… ja nyt tämän paljastuksen myötä koko joukko usalaisia tulee varmasti pyrkimään polygoni-Meksikoon. Ympyrä on sulkeutunut.

Extra ironiapisteet niille jenkkiläisille pelaajille, jotka vastustavat jyrkästi meksikolaisten maahantuloa, mutta jotka itse ovat ihan täpinöissään tästä RDR 2:n Meksikosta.

Nostoja