Pelaajat päättivät Microsoftin tanskalaisstudion seuraavan pelin / Uutiset / pelaaja.fi

Pelaajat päättivät Microsoftin tanskalaisstudion seuraavan pelin

9.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Kööpenhaminassa kyhjöttävä Microsoftin omistama pelistudio Press Play on aloittamassa täydellä höyryllä seuraavan peliprojektinsa kehityksen. Uusi studion peli on moninpelattava kolmannesta persoonasta kuvattu tuotos työnimeltään Project Knoxville, jonka kerrotaan ottaneen inspiraatiota erityisesti elokuvista Juokse tai kuole ja Nälkäpeli.

Project Knoxville oli yksi kolmesta peliprojektivaihtoehdosta, jonka pariin Press Play pohti hyppäävänsä seuraavaksi. Muut projektit olivat yhteistyövetoinen kääpiöräiskintäpeli Project Dwarka ja toinen omien ajoneuvojen rakentelun mahdollistava avoimen maailman seikkailu Project Karoo, jossa mukana oli myös jonkinasteisia moninpelielementtejä. Knoxvilleen Press Play päätyi pelaajilla teetyn äänestyksen voimin.

Press Playn on tarkoituksena kehittää Project Knoxvillea kohtalaisen avoimesti. Tämä näkyy esimerkiksi joka toinen viikko tehtävinä Twitch-verkkolähetyksinä, joiden yhteydessä studio käy läpi pelinsä etenemistä. Ensimmäinen lähetys on luvassa 17. syyskuuta kello 15.00 Suomen aikaan..

Press Playn aikaisempiin projekteihin lukeutuvat esimerkiksi yhteistyövetoinen tasoloikkapeli Kalimba ja pulmailua enemmän painottava loikintaseikkailu Max: The Curse of Brotherhood. Studion tuotoksia on nähty niin Xboxeilla kuin myös pc:llä.

Lähde: Xbox Wire

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

"moninpelivetoista kolmannen persoonan toimintapeliä"

Samantien kiinnostuksen määrä nolla. :D

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ai tämä oli se project Knoxville. Major Nelsonin blogista päättelin pikaisesti että Jackassin tähti olisi äänestetty johonkin projektiin mukaan tai joku hänen projektinsa olisi äänestetty jatkoon. Ei kyllä tullut luettua kuin ohimennen tarjouspostausta etsiessä, joten ei ihme että tuli ymmärrettyä hieman väärin.

Noista peleistä taas ei tiedä yhtään ovatko mistään kotoisin kun pelkät lähtökohdat kaikista esillä. Jokainen voi olla vaikka vuosikymmenen GOTY tai turhinta kovalevyn täytettä ikinä.