Pelaajat siivittivät pelintekijät päivitykseen / Uutiset / pelaaja.fi

Pelaajat siivittivät pelintekijät päivitykseen

14.12.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
2

Introversion Software on julkaissut modauspäivityksen verkossa pelattavaan pc-strategiateokseen DEFCONiin. Päivityksen ansiosta pelaajat pääsevät vihdoinkin käyttämään omia karttojaan moninpelissä. Käyttäjien luomia kenttiä on ilmestynyt pelin nettipalveluun sen syyskuisesta julkaisusta lähtien.

- Päivityksen parasta antia ovat pelaajien luomat kentät. Fanimme olivat tehneet lukuisia omia karttoja ennen kuin edes aloitimme niiden kunnollisen tukemisen. Olemme todella yllättyneitä, kuinka nopeasti uusia kenttiä tehdään. Se on osasyy siihen, miksi halusimme tukea tätä toimintaa, Introversionin Chris Delay kertoi.

ghosthack1.jpg

Pelin keskustelufoorumeilta löytyy kenttäeditori, jonka avulla pelaajat voivat kehittää omia pelialueitaan. Tähän mennessä parhaimmat ja mielenkiintoisimmat kartat löytyvät täältä.

Palvelusta löytyy jo monenlaisia karttoja. Alapuolelta löytyvät esimerkiksi kuvat Australian ja Keski-Amerikan kartoista.

australia2.jpg

centralamerica1.jpg


Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Joel-san kuva
Joel-san

Modaajissa on pelialan tulevaisuus. Usean pelin modeskene on todella aktiivinen. Modaajat ovat usein vielä erittäin nopeita ja tehokkaita työssään. Muun muassa Medieval II: Total Waria vaivanneet bugit oli ehditty korjata tai kiertää modaajien puolesta jo lähes julkaisuviikolla virallisen pätsin antaessa odottaa itseään kuukauden verran.

Käyttäjän Fraeon kuva
Fraeon

Katso, löytyihän sieltä Middle Earthkin. Hobbitit imemään kärkeä!